default-image

"Ίσως κάνω μια αιώνια παύση από την τηλεόραση"

Life
"Ίσως κάνω μια αιώνια παύση από την τηλεόραση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, στην οποία δήλωσε πως αν δεν "προχωρήσει" κάτι στην τηλεόραση θα προτιμήσει να κάνει ένα διάλειμμα από αυτήν ή ακόμη και «μια αιώνια παύση», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Έχεις πει ότι αν δε βρεθεί τηλεοπτική στέγη για την ιδέα που έχεις, θα μείνεις σπίτι σου», ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο του περιοδικού "ΟΚ!".

«Και είναι αλήθεια», απάντησε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια. «Δε με ενδιαφέρει να κάνω τίποτε άλλο. Δε με ενδιαφέρει να βάφομαι και να ντύνομαι για να κάνω την ωραία, ούτε να ασχολούμαι με τα πρόσωπα της τηλεόρασης έτσι όπως ανακυκλώνονται στις εκπομπές. Θέλω να προχωρήσω παραπέρα», τόνισε η Ελεονώρα.

«Δεν πρόκειται απλά για μια επιθυμία μου», εξήγησε, «αλλά για μια ανάγκη, γι' αυτό και αν δεν "προχωρήσει" θα προτιμήσω να κάνω ένα διάλειμμα από την τηλεόραση ή ακόμη και μια αιώνια παύση. Και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία. Το έχω σκεφτεί σοβαρά και μάλιστα έχω φροντίσει να εξασφαλίσω ένα εισόδημα για τον επόμενο χρόνο, κάνοντας μια άλλη δουλειά που έχει σχέση με τις γλώσσες που γνωρίζω. Μπορεί κάποιοι να είπαν: "Και να φύγει η Ελεονώρα από την τηλεόραση τι ανάγκη έχει;" αλλά δεν είναι έτσι. Δε με συντηρεί κανένας. Ζω μόνη μου τον εαυτό μου και επειδή είχα καταθέσει τις νόμιμα φορολογημένες και δηλωμένες οικονομίες τόσων χρόνων δουλειάς σε κυπριακή τράπεζα, είδα το 60% των αποταμιεύσεών μου μια Καθαρά Δευτέρα να κάνει φτερά!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News