default-image

Εξώφυλλο στο Vanity Fair ο πρίγκιπας Γεώργιος

Life
Εξώφυλλο στο Vanity Fair ο πρίγκιπας Γεώργιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο εξώφυλλό του για το Vanity Fair έκανε ο πρίγκιπας Γεώργιος. Ο μικρός πρίγκιπας ο οποίος στις 22 Ιουλίου γίνεται ενός έτους θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του Vanity Fair για το τεύχος Αυγούστου.

Είναι ίσως το πιο νεαρό πρόσωπο που γίνεται εξώφυλλο στο συγκεκριμένο περιοδικό μιας και παλαιότερα είχαν φιλοξενηθεί η κόρη του Τομ Κρούζ και της Κειτι Χολμς, Σούρι.

Το άρθρο φιλοξενεί αφιέρωμα στον πρίγκιπα Γεώργιο, στο πως ο ίδιος έγινε πρόσωπο των ημερών και δη των μέσων ενημέρωσης αλλά και για το πως δέχτηκαν οι γονείς το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησής του.

Το τεύχος που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουλίου, ενόψει των γενεθλίων του μικρού πρίγκιπα αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για το πως η Κείτ χειρίστηκε το νέο αυτό δεδομένο στην ζωή της.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως η Κέιτ νιώθει μεγάλη ανακούφιση για συμπεριφορά του Τζορτζ στις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις και αυτό γιατί τους πρώτους μήνες του έκλαιγε δυνατά και συνέχεια και δεν κοιμόταν τα βράδια. Η νταντά του προσπάθησε να τον βάλει σε μια ρουτίνα, όμως ο πρίγκιπας πεινούσε συνέχεια και θήλαζε ακόμα!

Μόλις τους πρώτους μήνες του 2014 όταν το μωρό άρχισε να τρώει στερεές τροφές άρχισε επιτέλους να κοιμάται τα βράδια.

Επίσης το άρθρο αναφέρει πως το ζευγάρι ήδη ετοιμάζει αδερφάκι στον μικρό Γεώργιο.

Πηγή: real.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News