default-image

Θεοδωρίδου: "Είμαι αναγκαστικά ο άντρας της ζωής μου"

Life
Θεοδωρίδου: "Είμαι αναγκαστικά ο άντρας της ζωής μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις φωτογραφίες των celebrities στα περιοδικά, τα προσωπικά της και το «The Voice» μίλησε η Νατάσσα Θεοδωρίδου, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της… παράπλευρη απώλεια στα περιοδικά!

«Δεν πιστεύω ότι παίρνουν τηλέφωνα τους φωτογράφους. Τι έχουν να κερδίσουν, αν μπει η φωτογραφία τους σε ένα περιοδικό; Όποτε βλέπετε εμένα στα περιοδικά, είμαι παράπλευρη απώλεια. Πάντα θέλουν να φωτογραφίσουν κάποιον άλλο και κατά λάθος βγαίνω και εγώ», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Με την πρωτότοκη κόρη της, Χριστιάννα, να σπουδάζει στην Κομοτηνή, η Νατάσσα δεν έκρυψε ότι την βοήθησε να ετοιμάσει το σπίτι της όπως κάνουν όλες οι μαμάδες με τα παιδιά τους που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι, ενώ για τα ερωτικά της είπε: «είμαι αναγκαστικά ο άντρας της ζωής μου, έτσι μου τα 'φερε η ζωή και δεν το επέλεξα. Αν είχε βρεθεί ένας άντρας στη ζωή μου, μπορεί να μην είχα αναλάβει εγώ όλους αυτούς τους ρόλους».

«Δεν έκρινα την απόφαση της Δέσποινας, του Αντώνη, της Μελίνας και του Μιχάλη να πάνε στην επιτροπή του "Τhe Voice". Ήμουν από τους πρώτους στους οποίους έκαναν πρόταση, αλλά αρνήθηκα γιατί εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, θεωρώ τον εαυτό μου νέο για κριτική επιτροπή. Οι συνάδελφοί μου που είναι σε αυτή τη θέση είναι μυαλωμένοι και μπορούν και κρίνουν», είπε η τραγουδίστρια όταν κλήθηκε να σχολιάσει παλιότερες δηλώσεις της για το talent show, ενώ τόνισε πως, όσες φορές το έχει δει, δεν είδε να θέλει κάποιος από τους διαγωνιζόμενους να γίνει λαϊκός τραγουδιστής!

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News