default-image

"Η διαδρομή μου είναι αποτέλεσμα της περιέργειάς μου"

Life
"Η διαδρομή μου είναι αποτέλεσμα της περιέργειάς μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η πατρότητα με κινητοποίησε να θέλω να κάνω ακόμα περισσότερα πράγματα και να θελήσω να ανακαλύψω όλες τις εσωτερικές μου δυνάμεις», λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής σε συνέντευξή του σε περιοδικό της Θεσσαλονίκης.

Ο Σάκης τονίζει πως «μεγαλώνω» σημαίνει για εκείνον «εξελίσσομαι, ανακαλύπτω», ενώ αναφέρει πως το πιο σημαντικό πράγμα που του έμαθε η ζωή είναι το να μαθαίνει.

«Η διαδρομή μου είναι αποτέλεσμα της φυσικής περιέργειάς μου. Πάντα ήθελα να δοκιμάζω νέα πράγματα, νέες προκλήσεις, νέους χώρους.

Η περιέργεια για να ανακαλύψω εμένα τον ίδιο και το τι μπορώ να κάνω, βρίσκεται πίσω από κάθε μου βήμα», λέει ο τραγουδιστής για την επιτυχημένη πορεία του σε διάφορους τομείς του θεάματος.

Όσο για εκείνους που θεωρούν την ζωή του παραμυθένια;

«Τα παραμύθια είναι αυταπάτες και δεν μου αρέσει να συνδέομαι με τέτοιες. Απάτητα σημεία έχουμε όλοι μας, αλλά το νόημα είναι να μην θέλουμε να τα αλλάξουμε, αλλά να τα υπερβούμε και να εξελιχθούμε μέσα από αυτά», απαντά ο ίδιος!

Μιλώντας για την επικείμενη περιοδεία του, που θα αρχίσει στις 26 Απριλίου από την Αθήνα, ο Σάκης δεν κρύβει ότι έχει πεθυμήσει το κοινό και την ενέργεια που ανταλλάσσουν στις live εμφανίσεις του, χαρακτηρίζοντας την επικοινωνία και την αμεσότητα με τον κόσμο ως το πιο σημαντικό κομμάτι της καριέρας του.

«Δεν πιστεύω ότι έκανα κάποια στροφή. Παρέκκλινα από τον κύριο δρόμο μου, τη μουσική, αλλά δεν έστριψα, επέλεξα να ακολουθήσω δύο νέους, παράλληλους δρόμους. Έχω ανάγκη αυτήν την "εναλλακτική" πορεία, όχι ως ύφος και περιεχόμενο, αλλά ως επιλογή: να μπορώ να δοκιμάζω, να μαθαίνω, να δημιουργώ με νέους όρους», λέει, τέλος, ο τραγουδιστής, μιλώντας για το νέο κινηματογραφικό του εγχείρημα, το «Chevalier».

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News