default-image

Στο νοσοκομείο όπου πέθανε ο πατέρας της νοσηλεύεται η Πάρις Τζάκσον

Life
Στο νοσοκομείο όπου πέθανε ο πατέρας της νοσηλεύεται η Πάρις Τζάκσον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο όπου ο διάσημος πατέρας της, Μάικλ Τζάκσον, έφυγε από τη ζωή το 2009 νοσηλεύεται, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε κόβοντας τις φλέβες της, η κόρη του.

Η 15χρονη Πάρις μεταφέρθηκε με απόλυτη μυστικότητα το Σάββατο στο ιατρικό κέντρο "UCLA", ένα από τα μεγαλύτερα του Λος Άντζελες, μετά από ψυχιατρική παρακολούθηση 72 ωρών και, πλέον, αναρρώνει. Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" κάποιους άνδρες να μεταφέρουν την Πάρις σε αναπηρικό καροτσάκι και να εισέρχονται στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, μέλος της οικογένειας Τζάκσον, που κράτησε την ανωνυμία του, προέβη σε αποκαλύψεις στην εφημερίδα New York Post αναφορικά με την απόπειρα αυτοκτονίας της νεαρής Πάρις.

Παραθέτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την απόπειρα αυτοκτονίας, ο ίδιος λέει πως, «όταν μπήκαν οι νοσοκόμοι στο σπίτι, η Πάρις τσίριζε και κλοτσούσε φωνάζοντας "θέλω να ζήσω. Θέλω να ζήσω! Απλά, δε θέλω να ζήσω εδώ. Μακάρι να ήταν εδώ ο μπαμπάς μου!».

Ο ίδιος άνθρωπος διέψευσε δημοσιεύματα για τον τρόπο με τον οποίο η 15χρονη έκοψε τις φλέβες της, λέγοντας πως δε χρησιμοποίησε μπαλτά, αλλά ένα συνηθισμένο κουζινομάχαιρο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι παράλληλα με τη δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε κόβοντας τις φλέβες της, κατάπιε και περισσότερα από 20 παυσίπονα.

Πηγή κοντά στην οικογένεια τόνισε ότι η νεαρή κόρη του ποπ σταρ «αισθάνεται την ανάγκη να έχει κοντά της τον πατέρα της». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Πάρις «έχει ήδη νοσηλευτεί μία φορά για κατάθλιψη» και το τελευταίο περιστατικό «φαίνεται ότι ήταν μια πραγματική έκκληση για βοήθεια».

Στο μεταξύ, δικαστής διέταξε έρευνα για την ψυχική και σωματική υγεία της 15χρονης, η οποία φέρεται να άφησε επιστολή στην οποία μιλούσε για την αυτοκτονία της.

Ειδικός ερευνητής διατάχθηκε την Πέμπτη να συντάξει αναφορά σχετικά με την υγεία, τις συνθήκες διαβίωσης και την εκπαίδευση της μοναχοκόρης του αείμνηστου βασιλιά της ποπ, ενώ παράλληλα έχει την υποχρέωση να διατυπώσει προτάσεις για το μέλλον της Πάρις.

Λέγεται ακόμη ότι το κορίτσι υπέφερε από οξεία μελαγχολία και κατάθλιψη, ενώ την κατέβαλε το στρες από την επερχόμενη εκδίκαση της αγωγής της οικογένειάς της κατά της διοργανώτριας Αρχής των συναυλιών του πατέρα της. Σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, η μικρή απαλλάχθηκε από την υποχρέωση να εμφανιστεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Εντωμεταξύ, μετά και τις πληροφορίες που ήθελαν την Πάρις να φτάνει στην απόπειρα αυτοκτονίας επειδή δεν την άφησαν να πάει στη συναυλία του αγαπημένου της Marilyn Manson στο Λος Άντζελες, ο τραγουδιστής τής αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του! «Αυτό το τραγούδι είναι για την Paris Jackson», είπε ο Marilyn, λίγο πριν αρχίσει να τραγουδά το "Disposable Teens", ένα κομμάτι το οποίο μιλάει για έναν έφηβο που είναι εξαγριωμένος με την κοινωνία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News