default-image

Για τέταρτη φορά ντύνεται γαμπρός ο Χρήστος Δάντης

Life
Για τέταρτη φορά ντύνεται γαμπρός ο Χρήστος Δάντης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Σύρο, τόπο καταγωγής της αγαπημένης του Τζένης, στο ξενοδοχείο που διατηρεί η οικογένειά της στο Γαλησσά, παντρεύεται σήμερα Σάββατο ο Χρήστος Δάντης.

Ο τραγουδοποιός ντύνεται γαμπρός για τέταρτη φορά, αν και δε θα φορέσει το κλασικό γαμπριάτικο κοστούμι. Ο Σωτήρης Γεωργίου σχεδίασε για εκείνον ένα μαύρο παντελόνι με πιέτες, ένα λευκό πουκάμισο με μάο γιακά και ένα γκρι γιλέκο με μαύρες λεπτομέρειες που θα κουμπώνει λοξά.

Το νυφικό της νύφης Τζένης Βουτσίνου σχεδίασε η Μαρίνα Κονίδη και είναι από μεταξωτό τούλι, με γαλλικές δαντέλες και διαφάνειες που ακολουθεί τη γραμμή του σώματος.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει ήδη μία κορούλα, την οποία έχει βαφτίσει, περίμενε πώς και πώς αυτήν τη στιγμή, αφού προείχε να εκδοθεί το διαζύγιο του Χρήστου Δάντη από τη Φλώρα Θεοδώρου. Και η στιγμή ήρθε...

Ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και μετά από το μυστήριο θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι δίπλα από την πισίνα με έντονα καλοκαιρινή διάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι αντί για δώρα ζήτησε από τους προσκεκλημένους του να καταθέσουν χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό και το ποσό που θα συγκεντρωθεί οι νεόνυμφοι θα το δώσουν στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News