default-image

Καρδιοχτύπησαν οι Κoza Nostra και ο Αγάθωνας

Life
Καρδιοχτύπησαν οι Κoza Nostra και ο Αγάθωνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδιοχτύπησε - και το παραδέχεται - ο Ηλίας Κόζας, ο οποίος από το Malmo όπου βρίσκεται βγήκε και μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την εμπειρία του β' ημιτελικού, που κοψοχώλιασε την μπάντα του, αλλά και το ρεμπέτη Αγάθωνα:

«Τα χρειαστήκαμε λίγο πριν την ανακοίνωση της πρόκρισης στον τελικό!» δήλωσε ο τραγουδιστής των "Koza Mostra" και αποκάλυψε τι σκέφτονταν όση ώρα αργούσε να ανακοινωθεί η πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό:

«Ήμασταν περήφανοι μόνο και μόνο για τη συμμετοχή μας. Και ενώ παλαιότερα έλεγα πως δε χρειάζεται να το κάνουμε εθνικό ζήτημα, εκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν να έχω από πάνω μου έναν χάρτη της Ελλάδας στις πλάτες να με βαραίνει! Υπάρχει πάντα το αίσθημα "γιατί οι άλλοι και όχι εμείς"!».

Ποιες ήταν οι πρώτες του αντιδράσεις;

«Έψαχνα πακέτο με τσιγάρο… κάτι! Αλλά τουλάχιστον είχε κρασιά!».

Τέλος, απάντησε και για το αν ο ρεμπέτης Αγάθωνας είχε άγχος στη σκηνή:

«Ο Αγάθωνας δεν είχε καθόλου τρακ! Απλά είναι λίγο άρρωστος τις τελευταίες ημέρες, και φοβόταν μη βήξει την ώρα που τραγουδούσε!».

Για να καταλήξει λέγοντας πως «ευτυχώς που είμαι ερωτευμένος!», μιας και, όχι μόνο είναι στο Malmo η αγαπημένη του Χαρά, αλλά τα παιδιά πάνε και για γάμο μετά την Eurovision.

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News