default-image

Φήμες για νέα εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ

Life
Φήμες για νέα εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι η Μπιγιονσέ έγκυος; Δεν είναι σίγουρο ακόμη κάτι τέτοιο, αλλά η ακύρωση της συναυλίας της στο Αντβέρπ του Βελγίου πυροδότησε τις φήμες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Ύστερα από προτροπή του γιατρού της, η 31χρονη τραγουδίστρια ανέβαλε το προγραμματισμένο σόου της καθώς της διαγνώστηκε υπερκόπωση και αφυδάτωση και οι γιατροί τής συνέστησαν ξεκούραση. Τόσο ο εκπρόσωπος της καλλιτέχνιδος όσο και της διοργανώτριας Αρχής τόνισαν ότι η συναυλία θα προγραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία, με πιο πιθανή την αυριανή.

Η ίδια η ποπ σταρ τονίζει ότι θα επιστρέψει στη σκηνή μόλις οι γιατροί της τής δώσουν το "πράσινο φως". Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του χώρου όπου θα διεξαγόταν η συναυλία, «οι γιατροί της Beyonce τη συμβούλευσαν να ξεκουραστεί καθώς υποφέρει από αφυδάτωση και εξάντληση».

Η Μπιγιονσέ δεν έχει σχολιάσει τις φήμες που τη θέλουν να περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό, ωστόσο κατά καιρούς έχει εκφράσει τη θέλησή της να κάνει ακόμη ένα παιδί ώστε να έχει παρέα η 15 μηνών κόρη της Μπλου Άιβι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό θα ήθελε να έρθει μετά το τέλος της "The Mrs Carter Show" περιοδείας της τον ερχόμενο Αύγουστο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News