default-image

Πανηγύρισαν μέσω twitter το θρίαμβο του Ολυμπιακού

Life
Πανηγύρισαν μέσω twitter το θρίαμβο του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηλωμένη στις τηλεοράσεις της ήταν χθες Κυριακή ολόκληρη η showbiz για να παρακολουθήσει λεπτό προς λεπτό την πορεία του Ολυμπιακού στο μεγάλο θρίαμβο προς την κορυφή της Ευρώπης.

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν και όταν τελικά ο "Θρύλος" στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρωταθλητής Ευρώπης το timeline βάφτηκε κόκκινο!

«Μπράβο! Δεν είδα τον αγώνα, είμαι τέρμα Παναθηναϊκός και πολύ χαρούμενη για τη νίκη του Ολυμπιακού», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Twitter.

Συγχαρητήρια έδωσε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου γράφοντας:

«Μπράβο στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού! Θρυλική ανατροπή του σκορ, όπως ταιριάζει στο "Θρύλο". Το είχαμε ανάγκη παιδιά! Ευχαριστούμε».

Γνωστός…  γαύρος ο Γιώργος Λιάγκας, ξεχώρισε τη συμβολή του Μπαρτζώκα στη νίκη και έδωσε σ' αυτόν τα συγχαρητήρια:

«Μαθήματα σεμνότητας από Μπαρτζώκα. "Δεν έκανα πολλά. Είμαι τυχερός που βρέθηκα σ' αυτή την ομάδα". Να 'ταν και άλλοι Έλληνες έτσι. Απίστευτος τύπος ο Μπαρτζώκας. Σπουδαίος προπονητής και σεμνός άνθρωπος. Σ' αυτόν αξίζουν τα περισσότερα εύσημα. Μπράβο του!»

«Αρωσταίνωωωωωωω! 100 χάπια θα πάρω. Θρύλε ολέ, ολέ, είσαι αρρώστια Ολυμπιακέ!!!! Σας ευχαριστώ, βρε παιδιά», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Μπράβο! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό», έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη, βαμμένη Ολυμπιακός, δε σταμάτησε να "φωνάζει" μέσω twitter: «Κατοστάραααααα».

Πανηγυρισμοί και από τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος έγραψε:

«Ασύλληπτος ελληνικός τσαμπουκάς! Αυτοί είναι οι Έλληνες, ρεεεε!»

Τον αγώνα παρακολουθούσε και η Δούκισσα Νομικού, προφανώς μαζί με τον καλό της Χρήστο Χολίδη που και λάτρης του μπάσκετ είναι και φανατικός Ολυμπιακός.

«Μπράβο στα παλικάρια μας!!! Αυτοί έχουν ψυχή!!! Είμαι περήφανη! Και για να μην ξεχνιόμαστε… είμαι το γούρι», έγραψε.

«Μπράβο παλικάρια μου!!! Μπράβο!», έγραψε ο Χρήστο Δάντης, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου «φώναζε» μέσω Twitter: «Ολυμπιακάραααα»!

Τέλος η Τζένη Μπαλατσινού έγραψε:

«Γιώργος Μπαρτζώκας Θεός! Φεύγει με 100άρα!!! Το αποτέλεσμα μετράει μετά από την κριτική… Μπράβο»!

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News