default-image

Γέννησε πρόωρα η Κατερίνα Παπουτσάκη

Life
Γέννησε πρόωρα η Κατερίνα Παπουτσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρμόσυνα νέα για την Κατερίνα Παπουτσάκη και το σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά. Μετά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Νάταλι Θάνου, ήταν σειρά της γλυκιάς ηθοποιού να γίνει μαμά!

Ανήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή, λοιπόν, η Κατερίνα και ο Παναγιώτης καλωσόρισαν στον κόσμο τον πρώτο τους παιδάκι. Η ηθοποιός γέννησε πρόωρα ένα υγιέστατο αγοράκι, καθώς βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της (ήταν να γεννήσει στις αρχές Ιουνίου). Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Κατερίνα είχε δηλώσει ότι ένιωθε έτοιμη να γίνει μητέρα αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι το ευχάριστο συνέβη ξαφνικά, χωρίς να το έχουν προγραμματίσει με το σύζυγό της.

Η Κατερίνα εισήχθη στο "Μητέρα" γύρω στις 10:30 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και, το μεσημέρι, με φυσιολογικό τοκετό έφερε στον κόσμο το αγοράκι της.

Η 34χρονη ηθοποιός και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Πιλαφάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Αύγουστο, στο εκκλησάκι της Παναγίας, σε ένα λόφο 200 μέτρα περίπου μακριά από το χωριό Σταυρός, στη Δονούσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News