default-image

Αποκαλούσαν χοντρή την Κάρλα Μπρούνι

Life
Αποκαλούσαν χοντρή την Κάρλα Μπρούνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δημοσιογράφοι δεν χαρίζονται σε κανέναν. Ούτε καν στην πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας , Κάρλα Μπρούνι. Ή τουλάχιστον αυτό προκύπτει από όσα λέει σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή της στο περιοδικό Vanity Fair το πρώην μοντέλο που δεν έχει ξεχάσει την εποχή που τα μέσα την αποκαλούσαν όπως λέει, «χοντρή».

Η συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair «Έλεγαν: ''είναι χοντρή''. Μπορούν να γίνουν πολύ κακοί. Τίποτα δεν τους απαγορεύεται» σημειώνει η Μπρούνι, εκφράζοντας την πικρία της για τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι σχολίαζαν το βάρος της, μετά την γέννηση της Τζούλια, της κόρης που απέκτησε με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Εκτός από τα κιλά, η Μπρούνι εκφράζει την αγανάκτησή της, για όσους ισχυρίζονταν ότι αν ο Νικολά Σαρκοζί δεν κατάφερνε να επανεκλεγεί το 2012 (όπερ και εγένετο) επρόκειτο να τον εγκαταλείψει (πράγμα που δεν έκανε) αφού το ζεύγος δεν θα είχε πια την πρότερη αίγλη και δύναμη. Η ίδια η Μπρούνι υποστηρίζει ότι η εξουσία ήταν περισσότερο μπελάς παρά προτέρημα:

«Η εξουσία ήταν ένα από τα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Η εξουσία δεν είναι απόλαυση. Σε κάνει ευάλωτο…Δεν χρησιμοποίησα ποτέ την εξουσία που υποτίθεται ότι είχα, παρά μόνο για να βοηθήσω κόσμο, όταν κάποιοι ζητούσαν βοήθεια, όπως άνθρωποι που νοσηλεύονται ή αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις»

Προσθέτει μάλιστα ότι εκείνη ήταν αυτή που επηρεάστηκε περισσότερο και από τον σύζυγό της μετά την ήττα στις προεδρικές εκλογές του 2012, ενώ ερωτηθείσα για πιθανά σχέδια του Σαρκοζί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις προεδρικές του 2017, η Μπρούνι αναφέρει ότι η δική της γνώμη δεν μετρά σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Η πρώην πρώτη κυρία παραδέχεται επίσης ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία γιατί όπως λέει, επιθυμεί να μεγαλώσει ωριμάζοντας. «Οι ρυτίδες χωρίς σοφία είναι ενοχλητικές. Θέλω να ωριμάσω. Θέλω να γίνω σοφή» τονίζει.

Ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News