default-image

Στην Κρήτη η "Βασίλισσα της Ουκρανίας 2013"

Life
Στην Κρήτη η "Βασίλισσα της Ουκρανίας 2013"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη "Βασίλισσα της Ουκρανίας 2013" ("Queen of Ukraine 2013") φιλοξενεί από 28 Απριλίου έως 5 Μαΐου το ξενοδοχείο Out of the Blue, Capsis Elite Resort στην Αγία Πελαγία, το οποίο επιλέχθηκε από τους διοργανωτές για την πρόβα τζενεράλε του διαγωνισμού.

Το πρόγραμμα των διαγωνιζομένων περιλαμβάνει, εκτός από τις πρόβες, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα της Κρήτης, επίσκεψη στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου, μάθημα μαγειρικής για «τα μυστικά της κρητικής διατροφής» με τη διάσημη τηλεοπτική σεφ Ντίνα Νικολάου και μαθήματα χορού.

Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι η επίδειξη μόδας που θα γίνει τη M. Παρασκευή 3 Μαΐου και ώρα 17:00 με 19:00 στην πισίνα του εστιατορίου Η2Ο στο ξενοδοχείο Out of the Blue Capsis Elite Resort, στο οποίο θα συμμετέχουν και οι 24 διαγωνιζόμενες.

Πρόκειται για μια διοργάνωση η οποία αναμένεται ότι θα συμβάλει στη θετική εικόνα της Κρήτης στο εξωτερικό και στην προώθηση του νησιού μας ως τουριστικού προορισμού. Οι εκδηλώσεις καλύπτονται από κεντρικά ΜΜΕ της Ουκρανίας, της Αθήνας και της Κρήτης, τα οποία συμμετέχουν ενεργά στην επικοινωνιακή υποστήριξη του διαγωνισμού.

Τελετή υποδοχής

Σε μια πολύ εγκάρδια τελετή στην οποία κυριάρχησαν παραδοσιακά στοιχεία της Κρήτης έγινε στις 29 Απριλίου η υποδοχή των 24 κοριτσιών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό "Βασίλισσα της Ουκρανίας 2013".

Στην τελετή υποδοχής παρόντες ήταν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Κίεβο, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, και η διάσημη σεφ, γνωστή και από τις τηλεοπτικές  εκπομπές της, Ντίνα Νικολάου.

Οι διαγωνιζόμενες, αφού γεύτηκαν ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, στη συνέχεια παρακολούθησαν μια επίδειξη κρητικών χορών. Η παρουσίαση εξελίχθηκε γρήγορα σε γλέντι, με τις διαγωνιζόμενες να παίρνουν τα ηνία στο χορό.

"Τα μυστικά της κρητικής κουζίνας" με τη σεφ Ντίνα Νικολάου

Βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και μύηση στα μυστικά της κρητικής κουζίνας από τη διάσημη σεφ Ντίνα Νικολάου περιελάμβανε μεταξύ άλλων η δεύτερη ημέρα των γυρισμάτων (30 Απριλίου) του διαγωνισμού "Bασίλισσα της Ουκρανίας 2013" στην Κρήτη.

Οι διαγωνιζόμενες  ξύπνησαν πρωί-πρωί και αναχώρησαν από το Out of the Blue Capsis Elite Resort με προορισμό το Ηράκλειο. Αφού έκαναν μια βόλτα στα σοκάκια της πόλης, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την κεντρική αγορά, όπου με τη βοήθεια της γνωστής σεφ Ντίνας Νικολάου ξεναγήθηκαν στα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης, επιλέγοντας παράλληλα τα υλικά (λαχανικά και ψαρικά) για το μάθημα μαγειρικής που θα τους παρέδιδε η σεφ στο ξενοδοχείο.  

Οι διαγωνιζόμενες έδειχναν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, μαγνητίζοντας πάνω τους όλα τα βλέμματα, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Η βόλτα τους κατέληξε στην κεντρική ψαραγορά του Ηρακλείου. Στις 13:30 έφτασαν στο Out of the Blue Capsis Elite Resort στην Αγία Πελαγία, όπου στο χώρο της πισίνας τους εστιατορίου "Safran" οι διαγωνιζόμενες μυήθηκαν στα μυστικά της κρητικής κουζίνας μαγειρεύοντας μαζί με την αγαπημένη σεφ - γνωστή και από τις εκπομπές της στην τηλεόραση - Ντίνα Νικολάου.

Ο διαγωνισμός

"H Βασίλισσα της Ουκρανίας" είναι ένα τηλεοπτικό σόου που περιλαμβάνει διάφορα στάδια και περιόδους γυρισμάτων σε πολλά μέρη του κόσμου. Φέτος επιλέχθηκαν το Κίεβο από την Ουκρανία, η Αττάλεια από την Τουρκία και η Κρήτη από την Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως μια σειρά από οντισιόν σε 25 περιοχές της Ουκρανίας προηγούνται του διαγωνισμού προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση σε αυτόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News