default-image

Παίρνει ελβετική υπηκοότητα η Τίνα Τέρνερ

Life
Παίρνει ελβετική υπηκοότητα η Τίνα Τέρνερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα μόδα έχει γίνει η συνήθεια των σταρ να αποκτούν άλλη υπηηκοότητα. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έγινε Ρώσος, ενώ τώρα ανακοινώθηκε ότι και η Τίνα Τέρνερ εγκαταλείπει τις ΗΠΑ για να λάβει υπηκοότητα Ελβετίας!

Μιλάει πολύ καλά γερμανικά καθώς μένει από τα μέσα της δεκαετίας του '90 στην Ελβετία και συγκεκριμένα τη Ζυρίχη, ενώ σημειωτέον ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της είναι ο Γερμανός μουσικός μάνατζερ Έργουιν Μπαχ.

Την είδηση αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα Zuerichsee-Zeitung και σύμφωνα με το δημοσίευμα το δημοτικό συμβούλιο αποδέχθηκε το αίτημα της 73χρονης superstar. Βέβαια, μέχρι να της αποδοθεί η επίσημη υπηκοότητα, πρέπει να εγκρίνουν την αίτηση κρατικές και ομοσπονδιακές αρχές, ενώ ο μάνατζερ της Turner τόνισε ότι η ίδια ήθελε να ξεκαθαρίσει την κατάστασή της και γι' αυτό "θα αποδώσει στις ΗΠΑ την αμερικανική της υπηκοότητα".

Η ίδια η Tina Turner ανέφερε σε τοπική γερμανική εφημερίδα: "Είμαι ευτυχισμένη στην Ελβετία και  αισθάνομαι τη χώρα πατρίδα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο όμορφο μέρος για να ζω".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News