default-image

Πρίγκιπας Αλβέρτος vs Nicole Kidman (Videos, photos)

Life
Πρίγκιπας Αλβέρτος vs Nicole Kidman (Videos, photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Πριγκιπάτο του Μονακό είναι δυσαρεστημένο με το Χόλιγουντ για την ταινία που αναμένεται να προβληθεί για τη ζωή της Γκρέις Κέλι. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και οι αδερφές του χαρακτήρισαν την ταινία αφιερωμένη στη ζωή της αείμνηστης πριγκίπισσας, όπου πρωταγωνιστεί η Nicole Kidman, ως μάταια γκλαμουράτη και ιστορικά ανακριβή!

Μάλιστα, η οικογένεια επιτέθηκε σε συγκεκριμένες σκηνές που περιλαμβάνονται στην ταινία ως «γνήσια φαντασία». Η Γκρέις Κέλι ήταν παγκοσμίου μεγέθους σταρ ώσπου παντρεύτηκε τον πατέρα του Αλβέρτου, πρίγκιπα Ρενιέ, το 1956, κι έγινε πριγκίπισσα του Μονακό. Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1982 σε ηλικία 52 ετών.

Η ταινία επικεντρώνεται στη ζωή της αείμνηστης Κέλι το 1962, στην αρχή ακόμη της ζωής της στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Στην ταινία το ρόλο υποδύεται η Nicole Kidman, ενώ τον πρίγκιπα Ρενιέ υποδύεται ο Tim Roth. Συμπρωταγωνιστούν οι Robert Lindsay ως Αριστοτέλης Ωνάσης και Derek Jacobi ως κόμης Fernando D' Aillieres. Σκηνοθέτης είναι ο Γάλλος Olivier Dahan.

Λέγεται ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε αποστείλει προτεινόμενα σενάρια πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο Μονακό και τη νότια Γαλλία πέρυσι το φθινόπωρο, προκειμένου το Πριγκιπάτο να στηρίξει την ταινία, σύμφωνα με τη "Le Figaro". Τώρα όμως τα παιδιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τονίζουν ότι δε συμμετείχαν στην ταινία.

«Δεν είχαμε καμία απολύτως σχέση με αυτό το πρότζεκτ που υποτίθεται ότι αφορά τη ζωή των γονιών μας. Για εμάς αυτή η ταινία δεν αποτελεί αποτύπωση βιογραφίας, αλλά παρουσιάζει μόνο ένα μέρος από τη ζωή της μητέρας μας που έχει μάταια ωραιοποιηθεί και περιέχει ιστορικές ανακρίβειες όπως και σκηνές γνήσιας φαντασίας».

Η ίδια η πρωταγωνίστρια Nicole Kidman δήλωσε πρόσφατα: «Αυτό που με κεντρίζει περισσότερο στην ταινία είναι πώς καλύπτει τη μεταφορά της Grace από σταρ του κινηματογράφου σε πριγκίπισσα το 1962. Αποκαλύπτει την τεράστια ανθρωπιά της αλλά επίσης τους φόβους και τις ευαισθησίες της όπως εγκαταλείπει την καριέρα της».

Πηγή: real.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News