default-image

Ανάθεση στο MAD TV η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Life
Ανάθεση στο MAD TV η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΡΤ αποφάσισε να αναθέσει στο μουσικό κανάλι MAD TV την παραγωγή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. αποφάσισε να αναθέσει στο μουσικό κανάλι MAD TV την παραγωγή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, καθώς και όλων των υποστηρικτικών δράσεων για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής.

Επισημαίνεται ότι το Δ.Σ. της ΕΡΤ κατέληξε σε αυτήν την απόφαση ύστερα από άκαρπες επαφές με δισκογραφικές εταιρείες και εκτενή συζήτηση σχετικά με τις οικονομικοτεχνικές παραμέτρους του ζητήματος και τις ποιοτικές προδιαγραφές, με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

Ωστόσο σήμερα Τετάρτη αναμέναμε την ανακοίνωση των υποψηφίων, αλλά, σύμφωνα με το newsit.gr, λόγω κάποιων εμπλοκών φαίνεται ότι αυτή θα καθυστερήσει και αναμένεται να γίνει αύριο...

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στελέχη της ΕΡΤ που έχουν αναλάβει το θέμα της Eurovision τον τελευταίον καιρό έκαναν πάρα πολλές επαφές προκειμένου να φτάσουν στην επιλογή 4 υποψηφίων. Αυτοί, σύμφωνα με το newsit.gr, είναι οι εξής:

- Η Αγγελική Ηλιάδη που θα τραγουδήσει λαϊκό. Εδώ είναι και η πρώτη «εμπλοκή» που προκαλεί την καθυστέρηση, καθώς δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το τραγούδι που θα ερμηνεύσει.

- Η Θωμαΐς Απέργη με τραγούδι που έχει τζαζ ακούσματα.

- Η μπάντα Koza Mostra που με τη συμμετοχή του ρεμπέτη τραγουδιστή Αγάθωνα θα διαγωνιστούν με ένα τραγούδι με βαλκανικούς ήχους.

- Ο συνθέτης και μουσικός παραγωγός Alex Leon με ένα dance τραγούδι, αλλά υπάρχει… εμπλοκή, γιατί δεν έχει επιλέξει ακόμα με ποιον ή ποια τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το τραγούδι του.

Τα τραγούδια αναμένεται να ανακοινωθούν γύρω στις 10 Φεβρουαρίου και ο διαγωνισμός επιλογής θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 20 Φεβρουαρίου.

Αμέσως μετά θα αρχίσει ο αγώνας δρόμου για την προβολή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα το Μάιο του 2013 στο φετινό φεστιβάλ της Eurovision.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News