default-image

Η Beyonce στην τελετή ορκωμοσίας του Ομπάμα

Life
Η Beyonce στην τελετή ορκωμοσίας του Ομπάμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπιγιονσέ, θα τραγουδήσει τον αμερικανικό εθνικό ύμνο ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων πριν από την ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα στις 21 Ιανουαρίου.

Σε μια εντυπωσιακή σκηνή, την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στη βάση του αμερικανικού Καπιτωλίου μπροστά στο τεράστιο πάρκο Νάσιοναλ Μολ, η Μπιγιονσέ θα συμμετάσχει σε μια από τις παλαιότερες αμερικανικές παραδόσεις, περιβαλλόμενη από όλους τους βουλευτές του έθνους.

Ο  Κέλι Κλάρκσον 30 ετών και ο Τζέιμς Τέιλορ 64 ετών θα τραγουδήσουν επίσης κατά τη διάρκεια της τελετής, διαδεχόμενοι την Αρίθα Φράνκλιν που συμμετείχε στην τελετή της ορκωμοσίας το 2009.

Η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Τζεϊ-Z έθεσαν τη φήμη τους στην υπηρεσία του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προεδρικής προεκλογικής εκστρατείας του 2012, καθώς ο Τζεϊ-Z είχε τραγουδήσει σε μια προεκλογική συγκέντρωση, ενώ και οι δύο είχαν διοργανώσει μια βραδιά στη Νέα Υόρκη για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Δημοκρατικό υποψήφιο.

Ο Κουβανός ποιητής Ρίτσαρντ Μπλάνκο, 44 ετών, θα διαβάσει ένα ποίημα κατά τη διάρκεια της τελετής, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η επιτροπή, θα είναι ο πρώτος ομοφυλόφιλος που θα το κάνει αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News