default-image

Τα ναι και όχι του πρώτου ραντεβού

Γυναίκα & παιδί
Τα ναι και όχι του πρώτου ραντεβού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν βιαστείς να αφήσεις την οδοντόβουρτσα στο μπάνιο του, μάθε τι πιστεύουν άλλοι singles για το πόσο γρήγορα πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα όταν ξεκινάς να βγαίνεις ραντεβού με κάποιον.

Προκειμένου να συνταχθεί η μελέτη 2012 Singles In America Study, ερωτήθηκαν περίπου 5.000 singles και από τα δύο φύλα για το πότε είναι η σωστή χρονική στιγμή να σηματοδοτηθούν κάποια ορόσημα όταν ξεκινάς να βγαίνεις με κάποιον.

- Το 80% των γυναικών είναι εντάξει με ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο, ενώ το 40% πιστεύει ότι θα προκύψει σχέση στο μέλλον.

- Μόνο το 7% πιστεύει ότι πρέπει να ενδώσει στο σεξ.

- Μετά από ένα επιτυχημένο ραντεβού το 30,6% των αντρών θα επικοινωνήσει την επόμενη ημέρα και το 24,7 μετά από δύο ή τρεις ημέρες.

- Σχεδόν το 50% των γυναικών περιμένει από τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση μετά το ραντεβού και μόλις το 16,8 αναλαμβάνει δράση μετά από δύο-τρεις ημέρες.

- Μιας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, το 20% των αντρών και το 16% των γυναικών θα στείλουν αίτημα φιλίας σε αυτόν/ήν που βγήκαν ραντεβού μετά από δύο-τρεις ημέρες.

- Περισσότερο από το 1/3 των ανδρών θέλει να περιμένει μέχρι η εν δυνάμει σύντροφός του να αισθανθεί έτοιμη πριν τη ρίξει στο κρεβάτι.

- Το 13,7% των αντρών κάνει σεξ μετά από τα τρία ραντεβού.

Περιμένουν γάμο;

Όσο για τις γυναίκες, το 30,8% περιμένει μέχρι να σιγουρευτεί για τη σχέση τους, ενώ το 16,3% περιμένει μέχρι το γάμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News