Στην "Πύλη της Ινδίας" η επίδειξη της συλλογής Pre-Fall 2023 του Dior

Life
Στην "Πύλη της Ινδίας" η επίδειξη της συλλογής Pre-Fall 2023 του Dior

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κολεξιόν του Dior θα περιλαμβάνονται παραδοσιακά ινδικά σχέδια, όπως μεταξωτά φορέματα

Το ιστορικό μνημείο, Πύλη της Ινδίας, στη Βομβάη, που ανεγέρθηκε για να τιμήσει την άφιξη του Βασιλιά Γεωργίου Ε', του πρώτου Βρετανού μονάρχη που επισκέφτηκε τη χώρα θα χρησιμεύσει τώρα ως φόντο για την πρώτη επίδειξη μόδας μεγάλου ευρωπαϊκού οίκου μόδας.

Στις 30 Μαρτίου, ο Dior με επικεφαλής τη διευθύντρια δημιουργικού, Μαρία Γκράτσια Κιούρι θα πραγματοποιήσει την επίδειξη μόδας για τη συλλογή Pre-Fall 2023.

Η Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας ανακοίνωσε τη διοργάνωση της επίδειξης μόδας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με το ατελιέ Chanakya με έδρα τη Βομβάη.

Χαρακτηρίζοντας τη σχέση με τους τεχνίτες του ως θεμελιώδη τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική της εξέλιξη, διευκρίνισε ότι μέσω της επερχόμενης επίδειξης μόδας επιθυμεί να τιμήσει την πλούσια ιστορία της Ινδίας ρίχνοντας φως στον τρέχοντα ρόλο και τις μελλοντικές δυνατότητες της χώρας στον κόσμο της μόδας.

«Μέσω αυτής της σχέσης με το ατελιέ Chanakya μπόρεσα να μάθω τόσα πολλά για τις τεχνικές χειροποίητου κεντήματος, οι οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν σε κάθε περιοχή της Ινδίας και τη μοναδική ικανότητα του Chanakya να τις θέτει σε διάλογο με τη βιομηχανία της μόδας» έγραψε η Μαρία Γκράτσια Κιούρι.

Στην κολεξιόν του Dior θα περιλαμβάνονται παραδοσιακά ινδικά σχέδια, όπως μεταξωτά φορέματα, βραδινά παλτό και φούστες εμπνευσμένες από το σάρι, με κεντήματα από το Chanakya Atelier.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News