Γυναίκα

Κόκκινο κραγιόν: Το μυστικό για τη σωστή εφαρμογή του

Ποια είναι η κατάλληλη διαδικασία για την τοποθέτηση

Σε όλες μας αρέσει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας, να βαφόμαστε στις εξόδους μας και να αισθανόμαστε μοναδικές. Ειδικά όταν φοράμε το κραγιόν μας και βγαίνουμε έξω νιώθουμε ότι ο κόσμος μας ανήκει.

Τα κραγιόν είναι ένα ξεχωριστό προϊόν που δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ. Μάλιστα, το κόκκινο χρώμα, το οποίο φτιάχνει τη διάθεσή μας και απογειώνει το λουκ μας, δεν το αρνούμαστε ποτέ. Χρειάζεται όμως μια προσοχή ως προς το πώς το εφαρμόζουμε και ποια απόχρωση επιλέγουμε.

Ανάλογα με τον τόνο του δέρματός μας πρέπει να επιλέγουμε αν θα είναι σκούρο κόκκινο, έντονο, ματ ή υγρό. Το ζητούμενο είναι να μας κολακεύει και να φωτίζει το πρόσωπό μας και όχι να τονίζει τις ατέλειές μας.

Αφού λοιπόν, επιλέξουμε το κατάλληλο περνάμε στην εφαρμογή του

Πρώτα φροντίζουμε τα χείλη κάνοντας σκραμπ. Μπορούμε είτε να αγοράσουμε ένα από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά είτε να φτιάξουμε μόνες μας με ζάχαρη και ελαιόλαδο. Απλώνουμε το μίγμα στα χείλη και κάνουμε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια καθαρίζουμε με μία πετσέτα. Απλώνουμε ένα lip balm και τέλος εφαρμόζουμε το κραγιόν.

Το κόκκινο χρώμα πρέπει να είναι άψογα απλωμένο στα χείλη. Αυτό σημαίνει πως επιβάλλεται πριν την εφαρμογή να κάνουμε ένα περίγραμμα με μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν. Ξεκινάμε από το μέσο των χειλιών με φορά προς την άκρη και ακολουθούμε τη φυσική γραμμή.

Στη συνέχεια με ένα πινέλο καλύπτουμε σωστά τις άκρες των χειλιών. Τέλος, ταμπονάρουμε με ένα χαρτομάντιλο τα χείλη ώστε να απομακρύνουμε τυχόν περιττό προϊόν.

Πηγή: in.gr

(φωτογραφία: pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια