MExoxo: Η ΜΚΟ που βοηθά τις γυναίκες να εξελιχθούν

Γυναίκα & παιδί
MExoxo: Η ΜΚΟ που βοηθά τις γυναίκες να εξελιχθούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα ξεκίνησαν μέσα από ένα προσωπικό βίωμα της ιδρύτριας, Ελπίδας Κόκκοτα

Όλα ξεκίνησαν μέσα από ένα προσωπικό βίωμα της ιδρύτριας του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού MExoxo Ελπίδας Κόκκοτα που πήρε «σάρκα και οστά», βοηθώντας χιλιάδες γυναίκες να ενταχθούν στον κόσμο του επιχειρείν.

Η κ. Κόκκοτα καλεσμένη στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, έλυσε τον… γρίφο αναφορικά με to τι κρύβεται πίσω από την ονομασία που η ίδια επέλεξε για τον ΜΚΟ ο οποίος ιδρύθηκε το 2013 και από τότε έχει στηρίξει περισσότερες από 5.000 γυναίκες οι οποίες εκπαιδεύτηκαν στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα “INFO Academy - Work in Tech”, ωστόσο, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα». Ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης, εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης στον τομέα της τεχνολογίας. Όπως τόνισε η ιδρύτρια της MExoxo, σ’ αυτό το χώρο μπορεί οι περισσότεροι εργαζόμενοι να είναι άντρες, αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να εκπαιδευτούν και να αφήσουν το στίγμα τους στον εν λόγω τομέα.

Στόχος της MExoxo είναι η κάθε γυναίκα να αποκτήσει σημαντικό ρόλο στο επιχειρείν, να μπει ενεργά στην τεχνολογία και να διαπρέψει!

Όλα όσα είπε η ιδρύτρια της MExoxo Ελπίδα Κόκκοτα και τα οποία θέλετε να γνωρίζετε, στην παρακάτω συζήτηση στην «Κρήτη Σήμερα»: 

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News