Γυναίκα

Σώμα χωρίς τοπικό πάχος σε χρόνο dt

Το κυριότερο πλεονέκτημα; Μία μόλις συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα!

Γενετικοί και ορμονικοί παράγοντες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εναπόθεση λίπους σε μηρούς, γλουτούς, ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα, γάμπες και γόνατα. Κανένα διατροφικό πρόγραμμα και κανένα πρόγραμμα άσκησης δεν είναι αρκετό για να βοηθήσει το πλεονάζον επίμονο λίπος που έχει εδράσει στις δύσκολες αυτές περιοχές.

Υπάρχει όμως τρόπος για να νικήσεις μία για πάντα τους «αιώνιους εχθρούς» του γυναικείου σώματος; Υπάρχει και ακούει στο όνομα αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo.

Για την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο λιποαναρρόφησης χωρίς νυστέρι, την ταλαιπωρία του χειρουργείου και με μηδαμινό μετεγχειρητικό πόνο, μας μίλησε ο Δρ. Μιχαήλ Δραμουντάνης, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονικός Διευθυντής της Cosmetic Derma Medicine Κρήτης.

«H laser λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι ότι πιο νέο υπάρχει για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι μία αναίμακτη, ανώδυνη και το κυριότερο, οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό.

Σε αντίθεση με την κλασική χειρουργική λιποαναρρόφηση, η laser λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι ελάχιστα τραυματική, δεν απαιτεί τομές ή ράμματα, ενώ επιτρέπει την άμεση επιστροφή σας στην εργασία και τις δραστηριότητες σας από την επόμενη κιόλας στιγμή.

Ο γιατρός εισάγει την ειδική κεφαλή του laser κάτω από το δέρμα από μία οπή ενός χιλιοστού υπό τοπική αναισθησία και κατευθύνει την οπτική ίνα στην προβληματική περιοχή.

Η ενέργεια του laser λιώνει τα λιποκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο από το σώμα.

Ταυτόχρονα, η περιοχή αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, καθώς μέσα από την εν λόγω διαδικασία ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.»

Το κυριότερο πλεονέκτημα; Μία μόλις συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα!

Το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία αναίμακτης λιποαναρρόφησης που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα σας, έχει αναγάγει τη laser λιποαναρρόφηση Smartlipo στην αγαπημένη θεραπεία λιπόλυσης – λιπογλυπτικής των γυναικών, αφού προσφέρει με επιτυχία αυτό που υπόσχεται: καλλίγραμμο κορμί άμεσα, δίχως πόνο και ταλαιπωρία.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες τον Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Μιχαήλ Δραμουντάνη, Επιστημονικό Διευθυντή της Cosmetic Derma Medicine Κρήτης. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-ηράκλειο-κρήτης

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr

Email: info@cosmeticdermamedicine.gr

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια