Γυναίκα

7 tips για να… αντέξεις μια σχέση από απόσταση

Σχέση από απόσταση: Τελικά, μπορεί να επιβιώσει;

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, πόσω μάλλον οι σχέσεις από απόσταση! Δεν είναι το πιο εύκολο, όμως υπάρχουν κάποια tips που μπορεί να τις κάνουν να πετύχουν…

Ποια είναι αυτά;

  1. Για να πετύχει μια σχέση από απόσταση πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη

Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη τότε δε χρειάζεται να δοκιμάσετε καν αν θα πετύχει αυτού του είδους σχέση. Αφού βάλετε τα όρια & τους κανόνες ξέρω ότι μέσα σου θα τρώγεσαι & ότι το πράσινο τερατάκι της ζήλιας δεν θα σε αφήνει σε ησυχία, αλλά αν αγαπάς το ταίρι σου πρέπει να τον εμπιστευτείς, αλλιώς πρέπει αν σκεφτείς το ενδεχόμενο του να χωρίσετε, ώστε να μην καταστρέψετε στη πορεία τη σχέσης σας λόγω της ζήλιας.

  1. Κάν’ του ξαφνικές εκπλήξεις

Μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα για να περιμένεις πότε θα βρεθείτε. Μπορείς και εσύ να τον επισκεφτείς ή μπορείς να του στείλεις και διάφορα πακέτα με δώρα ώστε να σε σκέφτεται λίγο παραπάνω.

  1. Η σχέση από απόστασης θα σε περάσει από δοκιμασία

Αυτού του είδους σχέση ίσως να σας κάνει και καλό. Θα δώσετε ο ένας στον άλλον μια ανάσα και ελευθερία, θα δείτε αν όντως λείπετε ο ένας στον άλλον & αν αξίζει αυτή η σχέση. Επίσης, μην τον πνίγεις με πολλά μηνύματα & τηλέφωνα, διότι σίγουρα θα θέλει να βγει με νέες παρέες και να κάνει και εκεί τον κύκλο του. Μην τον πιέζεις άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

Διαβάστε τα υπόλοιπα tips ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια