Γυναίκα δημοσιογράφος χτύπησε άνδρα σε ζωντανή μετάδοση

Γυναίκα & παιδί
Γυναίκα δημοσιογράφος χτύπησε άνδρα σε ζωντανή μετάδοση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως η «Γυναίκα της Ημέρας» σχολιάστηκε μία γυναίκα δημοσιογράφος και εκφωνήτρια αθλητικών ειδήσεων, η οποία δε δίστασε να χτυπήσει έναν άνδρα που την άγγιξε προκλητικά.

Και μάλιστα, ενώ βρισκόταν ζωντανά στην τηλεόραση, μετά το τέλος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα στο τελικό του πρωταθλήματος CONCACAF Champions League μεταξύ Guadalajara και Toronto FC, η Maria Fernanda Mora έκανε τη ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού.

Όπως είναι φυσικό, γύρω της βρίσκονταν φίλαθλοι που ζητωκραυγάζουν και όλα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι τη στιγμή που ο τρόμος κυρίευσε το πρόσωπό της και η ίδια γύρισε και χτύπησε με το μικρόφωνο έναν άντρα που βρισκόταν πίσω της.

Δείτε το βίντεο:

Αργότερα η ίδια εξήγησε στο Τwitter και το Instagram τι ακριβώς είχε συμβεί με μια ανάρτησή της.

«[...] Αυτό που συνέβη σε μένα, συμβαίνει σε χιλιάδες γυναίκες κάθε μέρα σε δημόσιους χώρους.

Η διαφορά είναι ότι σε μένα συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής ανταπόκρισης στην τηλεόραση και αποφάσισα να με υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Η αντίδρασή μου είναι αυτή που έκανε όλο το συμβάν viral.

Πίστεψα ότι μπορούσε να είναι ένα τυχαίο άγγιγμα επειδή οι άνθρωποι έσπρωχναν κι έτσι συνέχισαν να μιλάω στην κάμερα. Αυτός ο τύπος το έκανε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό επειδή δεν αντιδρούσα και συνέχιζα να κάνω τη δουλειά μου, και έβαλε το χέρι του ανάμεσα στους γλουτούς μου ακόμα δυο φορές. Τότε αποφάσισα να αμυνθώ.

Δεν μετανιώνω για την αντίδρασή μου καθόλου, επειδή έχω υποστεί και στο παρελθόν παρενόχληση, κατά την εκτέλεση του δημοσιογραφικού μου καθήκοντος.

Με υπερασπίστηκα επειδή εμείς οι γυναίκες ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ [...]».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News