5 χρήσεις για το πιστολάκι για τα μαλλιά, που δε φαντάζεστε!

Γυναίκα & παιδί
5 χρήσεις για το πιστολάκι για τα μαλλιά, που δε φαντάζεστε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πιστολάκι δε στεγνώνει μόνο τα μαλλιά, υπάρχουν άλλες 5 εναλλακτικές χρήσεις του, που μπορεί να αποβούν… σωτήριες σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης!

Δείτε τις:

1. Σιδέρωσε στα γρήγορα

Αν θέλεις να φορέσεις κάτι που είναι λίγο τσαλακωμένο, το πιστολάκι αποτελεί έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να το σιδερώσεις, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις έξω τη σιδερώστρα. Από απόσταση 30 εκατοστών περίπου, φύσηξε το ρούχο με ζεστό αέρα και αμέσως θα δεις τα αποτελέσματα.

2. Ξεσκόνισε

Για δύσκολα και στενά σημεία του σπιτιού, που το πανί ξεσκονίσματος δεν φτάνει, φύσηξε με κρύο αέρα από το πιστολάκι μαλλιών! Ένας έξυπνος και γρήγορος τρόπος για να ξεμπερδεύεις άμεσα!

3. Διώξε τους ατμούς

Μόλις έκανες ντους και το μπάνιο έχει γεμίσει υδρατμούς; Υπάρχει λύση. Φύσηξε λίγο με το πιστολάκι στον κρύο αέρα και σε μερικά δευτερόλεπτα όλος ο ατμός θα έχει εξαφανιστεί!

4. Στέγνωσε τα νύχια σου

Για να έχεις πιο γρήγορο αποτέλεσμα, φύσηξε με κρύο αέρα τα νύχια σου. Θα δεις πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά το μανό σου θα έχει στεγνώσει.

5. Αφαίρεσε αυτοκόλλητα

Για να αφαιρέσεις το αυτοκόλλητο από ένα καινούργιο προϊόν, πάρε το πιστολάκι και στρέψε το προς τη μεριά του αυτοκόλλητου. Έτσι, θα το ξεκολλήσεις χωρίς κόπο.

Πηγή: missbloom.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News