default-image

10 αντικείμενα που κάθε μητέρα πρέπει να έχει στο αυτοκίνητο

Γυναίκα & παιδί
10 αντικείμενα που κάθε μητέρα πρέπει να έχει στο αυτοκίνητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν όψει των εξορμήσεων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, διαβάστε τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε μητέρα (και όχι μόνο) στο αυτοκίνητό της, τα οποία θα αποβούν σωτήρια, ιδίως για τις μακρινές διαδρομές.

Το πιο προφανές και το πιο εύκολο. Συγχρόνως κι ένα από τα πιο πρακτικά πράγματα αφού θα σας χρησιμεύσουν σε ένα σωρό «εργασίες». Από τις αλλαγές πάνας μέχρι να καθαρίσετε τροφές που έπεσαν τυχόν πάνω στα ρούχα σας.

Αντισηπτικά μαντηλάκια ή αντισηπτικό υγρό χεριών

Όταν έρθει η ώρα για φαγητό, θα καθαρίσετε με αυτά τα χέρια των παιδιών σας τα οποία μετά από το παιχνίδι, έχουν πιάσει κάθε πιθανή επιφάνεια. Γιατί κάπως πρέπει να απολυμανθείτε κι εσείς μετά την όποια επαφή με την πάνα του μωρού.

Πλαστικές σακούλες σκουπιδιών

Που σκοπεύατε να ακουμπήσετε τη λερωμένη πάνα και το μωρομάντηλο; «Θα τα πετάξω», θα μου πείτε. Ναι αλλά αν εκεί που βρίσκεστε δεν κάδο σκουπιδιών;

Μια δεύτερη τσάντα με πάνες

Σε περίπτωση που ξεχάσετε την πρώτη στο σπίτι (πράγμα λογικό αν αναλογιστείτε πόσες τσάντες έχετε να πάρετε πριν φύγετε), θα σας σώσει από το ψάχνετε ανοιχτό σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο.

Κάποιο υγιεινό σνακ (ιδανικά και αλμυρό και γλυκό)

Γιατί μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το επαναλαμβανόμενο «Μαμά πεινάω» μέχρι να επιστρέψετε στο σπίτι.

Μια αλλαξιά ρούχα

Τα παιδιά δεν φημίζονται για την ικανότητα τους να διατηρούνται καθαρά και στεγνά. Οπότε, αν κάτι συμβεί, και μετά χρειάζεται να συνεχίσετε τη βόλτα, δεν θα προβληματιστείτε για το αν πρέπει να περάσετε πρώτα από το σπίτι.

Μια αλλαξιά ρούχα για εσάς

Εσείς από μόνη σας μπορεί να μη λερωθείτε, αλλά όταν μπαίνει κι ένα παιδί με λερωμένα χέρια, μια ξαφνική τάση για εμετό ή άρνηση να φάει το φαγητό που του ετοιμάσατε στην εξίσωση, τα πάντα είναι πιθανά.

Καπέλο και αδιάβροχο

Επειδή, πλέον, οι εποχές αλλάζουν κάθε πέντε λεπτά, καλό είναι να είστε προετοιμασμένη είτε για έντονο ήλιο, είτε για μια ξαφνική μπόρα.

Για τους προφανείς λόγους και ειδικά αν το παιδί σας βρίσκεται στη φάση που βγάζει το πάμπερ.

Κουτί πρώτων βοηθειών

Είτε για να φροντίσετε ένα γραντζουνισμένο αγκώνα, είτε για να δέσετε ένα τραύμα μέχρι να προβείτε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Πηγή: bovary.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News