Γυναίκα

DIY Peel Off μάσκα ενάντια στα μαύρα στίγματα

Τα μαύρα στίγματα είναι ένα πρόβλημα που προκαλεί πονοκέφαλο σε πολλές γυναίκες. Το να δημιουργήσετε λοιπόν μια DIY Peel Off μάσκα ενάντια στα μαύρα στίγματα και όχι μόνο δεν είναι ούτε πολύπλοκο ούτε ακριβό.

Τα μαύρα στίγματα είναι ένα πρόβλημα που προκαλεί πονοκέφαλο σε πολλές γυναίκες. Το να δημιουργήσετε λοιπόν μια DIY Peel Off μάσκα ενάντια στα μαύρα στίγματα και όχι μόνο δεν είναι ούτε πολύπλοκο ούτε ακριβό.

Οι πιο χρήσιμες σπιτικές μάσκες δεν απαιτούν τίποτα περισσότερο από μερικά χαρτομάντιλα και το ασπράδι ενός αυγού και τα αποτελέσματα είναι θαυματουργά.

Προετοιμασία για την εφαρμογή της peel off μάσκας:

Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή της συγκεκριμένης μάσκας καθαρίστε πάρα πολύ καλά το πρόσωπο σας και κάντε ένα ατμόλουτρο για να ανοίξετε τους πόρους του προσώπου σας. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική η θεραπεία.

Θα χρειαστείτε:

- Το ασπράδι ενός αυγού
- 1 λεπτό χαρτομάντιλο
- 1 πινέλο

Τρόπος παρασκευής:

Σπάστε το αυγό και κρατήστε μόνο το ασπράδι του.

Τρόπος εφαρμογής:

Εφαρμόστε με ένα πινέλο το ασπράδι του αυγού στο πρόσωπο σας. Στη συνέχεια ακουμπήστε ένα λεπτό χαρτομάντιλο πάνω στο ασπράδι και πιέστε το ελαφρώς για να κολλήσει. Εφαρμόστε άλλη μια στρώση από ασπράδι αυγού πάνω από το χαρτομάντιλο και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς.

Όταν το ασπράδι του αυγού στεγνώσει εντελώς, ξεφλουδίστε απαλά το χαρτομάντιλο με κατεύθυνση προς τα επάνω. Ξεπλύντε το πρόσωπο σας με ζεστό νερό και έπειτα ρίξτε κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι.

Τέλος, εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα όπως πάντα.

Ευεργετικά αποτελέσματα που έχει η DIY Peel Off μάσκα ενάντια στα μαύρα στίγματα και όχι μόνο:

Η ομορφιά αυτής της σπιτικής μάσκας είναι πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε. Οι γυναίκες που καταφεύγουν σε τέτοιες κοσμητικές θεραπείες αρέσκονται στο να μοιράζονται τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα.

Ακολουθώντας απλά τα βήματα και παίρνοντας τον χρόνο τους για να καταλάβουν την διαδικασία εις βάθος, κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε λάθος, τα αποτελέσματα θα είναι σύντομα εμφανή.

Μπορεί εκ πρώτης η συγκεκριμένη μάσκα να έχει την αίσθηση ότι αφαιρεί μόνο τα μαύρα στίγματα. Αν όμως την χρησιμοποιήσετε θα δείτε πως καθαρίζει εις βάθος την επιδερμίδα και τους πόρους και σταδιακά ελέγχει την λιπαρότητα.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια