Γυναίκα

Πασχαλινό παζάρι από το "Χαμόγελο του Παιδιού" στο Ηράκλειο!

Μικροί και μεγάλοι, όλοι θα είναι παρόντες στο Πασχαλινό παζάρι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο.

Και φέτος το Πάσχα, ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει προκειμένου να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Το πασχαλινό bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει από τις 6 έως τις 15 Απριλίου στην πλατεία Ελευθερίας με ώρες λειτουργίας:

Από τις 6 έως τις 13 Απριλίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ

Τη Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 6:00 το απόγευμα

Και το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι  

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε στο πασχαλινό bazaar, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο 2810-245162.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια