Γυναίκα

Εκπαιδευτική Διημερίδα για την Υγεία και την ομορφιά

4η Εκπαιδευτική Διημερίδα με θέμα την Υγεία και την ομορφιά από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων διοργανώνει το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου,

την 4η Εκπαιδευτική Διημερίδα με θέμα την Υγεία και την ομορφιά.

Αναλυτικότερα θα υπάρχουν δράσεις:

?      Στο ξενοδοχείο ATLANTIS για όλους τους Φαρμακοποιούς και τους Φαρμακοϋπάλληλους, με εκπαιδευτικά σεμινάρια, ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια.

?      ( Για πρώτη φορά για το καταναλωτικό κοινό με ελεύθερη είσοδο)  Στην πλατεία Ελευθερίας με πολλές δράσεις όπως θα δείτε και στην πρόσκληση των καταναλωτών αλλά και στον κινηματογράφο ASTORIA όπου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από αναγνωρισμένους επιστήμονες σε θέματα υγείας που αφορούν όλους μας.  

Εάν επιθυμείτε να καλύψετε το γεγονός:

?      Την Κυριακή το πρωί στις  10:30 με 11:00 στο ξενοδοχείο ATLANTIS θα πραγματοποιηθεί ένα στρογγυλό τραπέζι όπου θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι από όλους τους κλάδους της υγείας. Επίσης θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου, του Ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου και άλλων φορέων.

?      Στον κινηματογράφο ASTORIA την Κυριακή το μεσημέρι 12:00 με 12:30 υπάρχει ομιλία από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου αλλά επίσης υπάρχουν ομιλίες σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11:30 έως τις 14:30.

?      Στην πλατεία Ελευθερίας από τις 10:00 έως τις 20:00 υπάρχουν πολλές δράσεις για το καταναλωτικό κοινό.

Στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

Δημήτρης Δακανάλης

Υπ. Μηχανογράφησης ΣΥ.ΦΑ.Κ.

2810302016

6948076319

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια