Γυναίκα

Τέσσερις τρόποι να ξανοίξεις τα μαλλιά σου

Όλες οι γυναίκες το καλοκαίρι θέλουν  να ξανοίξουν τα μαλλιά τους, αλλά δεν ξέρουν πως.

Παρακάτω δίνονται οι τρόποι για μα ξανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου:

- Μέλι

Ανάμειξε μέλι σε μια κούπα με νερό ή με ξύδι και το άπλωσέ το  στα μαλλιά σου. Μετά  πιάσε τα μαλλιά σου με ένα κλάμερ, κάλυψέ τα με ένα σκουφάκι, πέσε για ύπνο και λούσου το επόμενο πρωί.

- Χαμομήλι

Βράσε χαμομήλι και άφησέ το να κρυώσει. Έπειτα, πέρασε τα μαλλιά σου από την ρίζα μέχρι τις άκρες ή μεμονωμένα κάποιες τούφες και βγες στον ήλιο μέχρι να στεγνώσουν τα μαλλιά σου.

- Λεμόνι

Ανάμειξε 1/4 της κούπας ζεστό νερό με μια ολόκληρη κούπα χυμό λεμονιού και πρόσθεσε είτε conditioner είτε κάποιο ενυδατικό λάδι. Ανακίνησε καλά. Στη συνέχεια ψέκασε όλα τα μαλλιά σου και βγες στον ήλιο.

- Κανέλα (για τις καστανές)

Κάνε ένα παχύρρευστο μείγμα (σαν πάστα) με κανέλα και ελάχιστο νερό και πέρασέ το καλύπτοντας όλα τα μαλλιά από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Άφησε το μείγμα όσο θες.

Πρόσεξε:

- Για να πιάσουν όλα τα παραπάνω στα μαλλιά σου, θα πρέπει η τρίχα σου να είναι απόλυτα φυσική. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα έχεις βάψει.

- Οτιδήποτε χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου, από το μέλι μέχρι την κανέλα πρέπει να είναι αραιωμένο με νερό. Ειδικά, το λεμόνι το οποίο είναι πολύ όξινο και από μόνο  μπορεί να φθείρει και να αφυδατώσει την τρίχα.

-Το χαμομήλι μπορείς να το απλώνεις άφοβα ακόμη και κάθε μέρα, ενώ το λεμόνι καλό θα ήταν να το περιορίσεις σε μια φορά την εβδομάδα ή ανά δέκα μέρες.

-Μην ξεχνάς ότι η παραλία είναι η καλύτερη ευκαιρία να ξανοίξεις τα μαλλιά σου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια