default-image

Συμβουλές για φυσικό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Γυναίκα & παιδί
Συμβουλές για φυσικό καλοκαιρινό μακιγιάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλετε να εντυπωσιάζετε στις καλοκαιρινές σας εξόδους; Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στη σωστή επιλογή χρωμάτων για ανάλαφρο μακιγιάζ χωρίς υπερβολές. Ακολούθηστε τις παρακάτω συμβουλές και δημιούργηστε το μακιγιάζ που θα αναδείξει τη φυσική σας ομορφιά.

Αρχικά ξεκινήστε απλώνοντας το βασικό καλλυντικό του καλοκαιριού, την αντηλιακή σας κρέμα.

Έπειτα, αντί για το βαρύ makeup, προτιμήστε λίγο concealer, το οποίο θα τοποθετήσετε με ταμποναριστές κινήσεις στο πρόσωπο σας, στα σημεία που υπάρχουν κηλίδες και σημάδια.

Βασικό είναι να επιλέξετε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα, μια BB cream ή μια CC cream στο χρώμα της επιδερμίδας σας. Είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι, αφού δεν είναι βαριά, καλύπτει τις ατέλειες και χαρίζει μια υπέροχη λάμψη στο πρόσωπο σας.

Απαραίτητο καλλυντικό για το απόλυτο καλοκαιρινό ηλιοκαμένο look είναι μια μπρονζέ πούδρα σε ροδακινί ή ροζ απόχρωση.

Συνεχίζοντας, για να να προσθέσετε λίγο χρώμα στα ζυγωματικά σας, επιλέξτε ένα απαλό ρουζ σε ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο από το κραγιόν σας. Απλώστε το στα μάγουλα σας και χαρίστε στην επιδερμίδα σας ένα φυσικό υγιές χρώμα.

Για τα μάτια σας επιλέξτε μια σκιά σε χρυσούς ή μπρονζέ χρωματισμούς, καθώς αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα φωτεινό βλέμμα.

Τέλος, ολοκληρώστε το φυσικό σας ηλιοκαμένο look με ένα κόκκινο, πορτοκαλί, φραουλί, κεράσι, κοραλί ή ροζ κραγιόν. Αυτά τα χρώματα είναι τα ιδανικά και πιο συνηθισμένα για την εποχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News