Γυναίκα

Πώς να χωρίσετε έναν ανδρα

Κάθε χωρισμός είναι επίπονος, ανεξάρτητα ποιός τον αποφασίζει και για ποιούς λόγους και οι δύο πλευρές υποφέρουν. Το θέμα είναι όταν ο άνδρας δεν είναι προετοιμασμένος για αυτή την εξέλιξη, υπάρχουν κάποια μυστικά για να «πληγωθεί» λιγότερο.

1. Ρίξτε τη «βόμβα» στο τέλος της εργάσιμης μέρας

Το να το συζητήσειτε μαζί του πρωινές ώρες μπορεί να σας χαλάσει όλη την μέρα.

Συζήτηστε το μαζί του το απόγευμα για να έχετε και διαθέσιμες ώρες σε περίπτωση που η συζήτηση σας διαρκέσει περισσότερο.

2. Χωρίστε τον πρόσωπο με πρόσωπο

Μην χωρίζετε με μηνύματα ή μέσω facebook/e-mail, εκτός εάν ήταν σχέση που απλά βρεθήκατε μερικές φορές. «Χρωστάτε» στον σύντομα «πρώην» λίγο σεβασμό.

3. Συναντηθείτε σε ένα σχετικά δημόσιο χώρο

Σε ένα πάρκο ή σε ένα εμπορικό κέντρο.

Έτσι μπορείτε να μιλήσετε για τα προσωπικά σας χωρίς να νιώσετε «παγιδευμένη» σε ένα χώρο.Μπορείτε επίσης να μιλήσετε περπατώντας, έτσι ο ένας δεν κοιτάει τον άλλο, αλλά περπατάτε μαζί. Ένας περίπατος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επικοινωνήσετε.

4. Ξεκινείστε την συζήτηση με κάτι θετικό για αυτόν

Π.χ. «Μου αρέσει πολύ η αίσθηση του χιούμορ σου, περάσαμε πολύ ωραία το χρόνο που ήμασταν μαζί, μου συμπεριφερόσουν πάντα πολύ καλά...αλλά μάλλον δεν ταιριάζουμε ο ένας για τον άλλο».

5. Εστιάστε τους λόγους που χωρίζετε σε εσάς και όχι σε αυτόν

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θέλω να ασχοληθώ με την καριέρα μου», έτσι δεν πληγώνετε τον εγωισμό σας. Τον χωρίζετε αλλά δεν θέλετε να τον πληγώσετε παραπάνω από όσο χρειάζεται.

6. Ακούστε τι έχει να πει

Πείτε του «Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε έτσι για πολύ καιρό, αλλά δεν νομίζω ότι οδηγούμαστε κάπου». Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά σίγουρα στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα χωρισμού, χωρίς να αφήνετε περιθώρια στο μυαλό του για άλλες σκέψεις.

7. Μείνετε μακριά του τον πρώτο μήνα

Όχι μηνύματα στο κινητό ή στο facebook, όχι τηλεφωνήματα. Είναι πιο εύκολο να χωρίσετε όταν δεν μαθαίνει ο ένας τα νέα του άλλου. Αν σας ζητήσει να μείνετε φίλοι απαντήστε του «Ελπίζω να μπορέσουμε να μείνουμε φίλοι στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να μείνουμε για λίγο χωριστά».

8. Σβήστε από φίλο στο facebook - twitter κ.α.

Έτσι του στέλνετε ένα καθαρό μήνυμα ότι έχετε τελειώσει. Γιατί να τον βασανίσετε αφήνοντας τον να βλέπει φωτογραφίες από τη νέα σας ζωή χωρίς αυτόν ή γιατί να εκνευριστείτε βλέποντας την νέα του κοπέλα?

Πηγή: k-mag.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια