default-image

Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται τα "κακά αγόρια";

Γυναίκα & παιδί
Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται τα "κακά αγόρια";

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γυναίκες έλκονται από τα κακά παιδιά. Είναι γεγονός. Μπορεί να μην τα παντρεύονται τελικά, αλλά σίγουρα τα ερωτεύονται. Κι όταν μια γυναίκα έχει καεί μια φορά από ένα τέτοιο άντρα συνήθως δεν διστάζει να επαναλάβει το ίδιο λάθος.

Ο Jason Statham, ο Colin Farrell, ο Robert Downey Jr. και άλλα κακά αγόρια του Hollywood έχουν δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν δίπλα τους: ένα άντρα δυναμικό, με αυτοπεποίθηση και μεγάλο εγωισμό που δυστυχώς δε διστάζει να παρατήσει και να παραμελήσει τη σύντροφό του σε κάθε δοθείσα ευκαιρία.  

Γιατί οι γυναίκες δεν επιλέγουν τους αστείους, γλυκούς άντρες που θα μπορούσαν να τις κάνουν ευτυχισμένες χωρίς καν να προσπαθήσουν;

1. Τα κακά παιδιά δεν είναι βαρετά: «Είναι καλό παιδί, αλλά βαριέμαι» είναι η σκέψη που θα στείλει οποιαδήποτε γυναίκα στον επόμενο άντρα που θα της δείξει ότι είναι περιπετειώδης, κοινωνικός και κυρίως κάπως μυστηριώδης. Μέχρι να καταλάβουν, όμως, πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται η ανασφάλεια και η διάθεσή του να παίζει με πολλές γυναίκες, μπορεί να έχουν ήδη πληγωθεί!

2. Η αυτοπεποίθηση: Κάθε άντρας που έχει αυτοπεποίθηση είναι σέξι στα μάτια μιας γυναίκας και δυστυχώς ή ευτυχώς το κακό παιδί έχει μπόλικη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από ένα άντρα που ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει.

3. Επανάσταση: Οι γυναίκες που βρίσκονται ακόμα σε μια φάση της ζωής του που κάνουν "επανάσταση" απέναντι στους γονείς τους, στο κοινωνικό τους περιβάλλον και στα "πρέπει" τους, συνήθως επιλέγουν άντρες που έχουν τα αντίθετα χαρακτηριστικά από τον μπαμπά τους ή αυτόν που το περιβάλλον τους θεωρεί "λάθος".

4. Οι γυναίκες λατρεύουν την πρόκληση: Πολλές γυναίκες θέλουν να μεταμορφώσουν ένα κακό παιδί στον ιδανικό άντρα. Η αίσθηση ότι το κατάφεραν είναι ικανοποιητική και τους κάνει να αισθάνονται πιο δυνατές ανάμεσα στις άλλες γυναίκες. Σημειωτέον, ότι ο μόνος τρόπος να αλλάξει ένα κακό παιδί είναι να ερωτευτεί και να αποφασίσει ο ίδιος να γίνει καλύτερος!

5. Θέλουν απλά να περάσουν καλά: Με ένα κακό παιδί μια γυναίκα περνάει καλύτερα, για αυτό όταν δεν θέλει να δεσμευτεί και προτιμά απλά να διασκεδάσει, επιλέγει τον κατάλληλο παρτενέρ.

6. Αισθάνονται ασφάλεια: Οι γυναίκες που επιλέγουν κακά αγόρια είναι συνήθως ντροπαλές ή αισθάνονται αδύναμες. Με ένα τέτοιο άντρα αισθάνονται προστασία και ασφάλεια, συναισθήματα που μάλλον καλύπτουν την έλλειψη αυτοπεποίθησης και τη ζήλεια που θα βιώσουν με ένα κακό παιδί στο πλευρό τους.

Πηγή: kathimerini.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News