default-image

Μάθε τα 3 it-looks στα μαλλιά γι' αυτήν τη σεζόν!

Γυναίκα & παιδί
Μάθε τα 3 it-looks στα μαλλιά γι' αυτήν τη σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και επειδή η… ψυχολογία της γυναίκας, ξεκινάει από τα μαλλιά, με τη βοήθεια γνωστής εταιρείας βαφών και καλλυντικών ανακαλύψαμε τα 3 it-looks για αυτή τη σεζόν! Χρώματα, μήκος και χτένισμα, μάθαμε τα πάντα για τις πιο καυτές τάσεις στα μαλλιά…

1 Golden Lob:

Κούρεμα: Το Lob είναι εν συντομία το long bob, δηλαδή το μακρύ καρέ και αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις στο hairstyling γι'αυτή τη σεζόν. Είναι μια κορυφαία επιλογή στο κούρεμα, δεδομένου ότι επιτρέπει να διατηρήσουμε ένα μέρος του μήκους (που κάθε γυναίκα λατρεύει) με την προσθήκη υφής και κίνησης στα μαλλιά. Επιπλέον, ένα lob στο σωστό μήκος θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και είναι ιδανικό για κάθε ηλικία.

Χρώμα: Το χρυσό ξανθό είναι η κατάλληλη απόχρωση για κάθε γυναίκα, αφού μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας. Θα πρέπει να γνωρίζεις, ότι τα πιο πλατινέ ξανθά, δεν ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, ενώ το ζεστό, χρυσό ξανθό είναι μια chic επιλογή που θα σου χαρίσει λάμψη και ζωντάνια!

Χτένισμα: Το Lob είναι η ιδανική επιλογή αν έχεις κυματιστά μαλλιά, αν γίνει σωστά θα προσφέρει στο πρόσωπο σου την τέλεια «κορνίζα» για να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου. Τι σημαίνει «σωστό lob»; Το λίγο ανεστραμμένο: λίγο μικρότερο μήκος στο πίσω μέρος με μακρύτερα τμήματα προς τα εμπρός, γύρω από το πρόσωπο. Αυτό και τα wavy, όχι «στημένα» χτενίσματα είναι το κλειδί για να είναι fresh και μοντέρνο το hairstyle σου!

P.S : Το ομοιόμορφο μήκος είναι passe!

2 Σαντρέ Wavy, με φράντζα:

Κούρεμα: Ανανέωσε το λουκ σου με μια πλούσια φράντζα, σαφώς καθορισμένη που πέφτει στα καλά σχηματισμένα φρύδια. Εμπιστεύσου τους ειδικούς συνεργάτες της εταιρείας για να σου δημιουργήσει την τέλεια φράντζα που θα μετατρέψει το βλέμμα σου, σε ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό της ομορφιάς σου.

Χρώμα: Οι δροσερές, σαντρέ αποχρώσεις είναι ιδανικές για τη σεζόν κει είναι σίγουρα chic! Δημιουργούν μια απόλυτα φυσική εμφάνιση και είναι ένας τέλειος τρόπος για να ανανεώσεις τα ξανθά μαλλιά σου αυτή τη σεζόν. Πόνταρε σε μπεζ, ψυχρές αποχρώσεις με μερικές ανταύγειες για έξτρα λάμψη σε ένα φρέσκο και νεανικό total look.

Χτένισμα: Τα κυματιστά, ανάλαφρα μαλλιά είναι μια από τις βασικές τάσεις της σεζόν! Σε αντίθεση με τα 60's, δεν αρκεί να φορέσεις το λουκ με ίσια μαλλιά. Κάντο όπως οι celebrities που για να διατηρήσουν τη φράντζα φρέσκια, πρωτότυπη και μοντέρνα τη συνδύασαν με φυσικούς και απαλούς κυματισμούς που είναι Hot τάση.

3 Χάλκινο Pixie:

Κούρεμα: Το κλασσικό, αγορίστικο pixie κούρεμα στην πιο μοντέρνα και alternative εκδοχή του! Εμπιστεύσου τα μαγικά χέρια των συνεργατών της L'Oreal Professionnel για να πετύχεις το ανάλαφρο, νέο Pixie!

Χρώμα: Οι χάλκινες αποχρώσεις είναι η απόλυτη πρόταση της σεζόν! Συνδύασε τους χάλκινους τόνους με ένα Pixie κούρεμα για να αποκτήσεις το πιο δυναμικό και pop look. Εμπιστεύσου τους ειδικούς για να βρεις την τέλεια απόχρωση που θα ταιριάζει με την επιδερμίδα σου.

Χτένισμα: Ο πιο νεανικός και σύγχρονος τρόπος να φορέσεις το Pixie είναι σε ένα συνδυασμό με πιο κοντό, πιο ανδρόγυνο μήκος μαλλιών στο πίσω μέρος και ένα πιο μακρύ μήκος στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού. Δώσε μια χαλαρή υφή στο μακρύ μέρος για να χαρίσεις απαλή θηλυκότητα σε ένα εντελώς ροκ λουκ.

Πηγή: faysbook.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News