Γυναίκα

Τα λάθη του γυμναστηρίου

Μην αναρωτιέστε γιατί η γυμναστική σας δεν είναι αποδοτική. Υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Δε φταίνε ούτε οι ασκήσεις, ούτε ο γυμναστής σας. Πιθανότατα το λάθος οφείλεται σε εσάς.

Δείτε ενδεικτικά κάποια λάθη που μπορεί να κάνετε:

Δεν έχετε πλάνο: Γράφεστε σε ένα γυμναστήριο, σας πλησιάζει ο γυμναστής να συζητήσετε και εσείς απαντάτε ότι δε θέλετε συγκεκριμένο πλάνο. Αυτό είναι ίσως το πιο τραγικό λάθος. Αφήστε το γυμναστή να συζητήσει μαζί σας, πείτε του τι είναι αυτό που θέλετε από τη γυμναστική σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα σας δώσει.

Μην είστε κοινωνικοί: Είναι προτιμότερο να πηγαίνετε μόνες σας στο γυμναστήριο και όχι με παρέα. Το γνωστό κουτσομπολιό σάς κόβει λεπτά από τις ασκήσεις σας. Κρατήστε τις σκέψεις και τις απόψεις σας λοιπόν εκτός του γυμναστηρίου.

Πολλά διαλείμματα: Μην ψάχνετε αφορμές για να σταματήσετε τις ασκήσεις. Είναι προτιμότερο να πείτε στο γυμναστή να σας κάνει πιο εύκολο το πλάνο από το να χάνετε ώρες πηγαίνοντας για νερό ή τουαλέτα.

Μην είστε αργοί: Η κάθε άσκηση έχει συγκεκριμένες επαναλήψεις. Επίσης στην αρχή του πλάνου σας θα πρέπει να υπάρχει ένας υπολογίσιμος χρόνος. Δεν πρέπει να κάνετε λιγότερο ή περισσότερο χρόνο γυμναστικής, τελειώνοντας το πλάνο σας.

Πηγή: jenny.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια