Viral βίντεο με ρεπόρτερ που σπρώχνει άνδρα για να μην μπει στο πλάνο της και της το "χαλάσει"

Life
Viral βίντεο με ρεπόρτερ που σπρώχνει άνδρα για να μην μπει στο πλάνο της και της το "χαλάσει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης του τελικού του Stanley Cup στο Λας Βέγκας

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο με το βίντεο που μία ρεπόρτερ σπρώχνει άνδρα για να μην μπει στο πλάνο της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το newsbomb.gr, η δημοσιογράφος του CBS Miami, Σαμάνθα Ριβέρα, την ώρα που έκανε τηλεοπτική μετάδοση αναγκάστηκε να σπρώξει με το χέρι της οπαδό που προσπαθούσε να βγει στην κάμερα.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης του τελικού του Stanley Cup στο Λας Βέγκας το βράδυ της Δευτέρας.

Η Ριβέρα μιλώντας για το περιστατικό είπε ότι ενοχλήθηκε πολύ από τον συγκεκριμένο. «Έβλεπα δύο τύπους με την άκρη του ματιού μου. Φαινόταν σαν να με κοιτούσαν επίμονα λίγο πριν βγω στον αέρα, και νομίζω ότι κάποια στιγμή τους είδα να με δείχνουν. Αλλά ήμουν ήδη μπροστά στην κάμερα και φοβόμουν ότι θα ξεκινούσα νωρίτερα. Ήθελα να κάνω νόημα στον εικονολήπτη, αλλά δεν μπορούσα, οπότε απλά τον παρακολουθούσα. Και τότε ξαφνικά με πλησίασε και έβαλα το χέρι μου και τον έσπρωξα. Είχα ενοχληθεί πολύ».

Όσο για τα σχόλια που δέχτηκε για το περιστατικό ανέφερε: «Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις σχόλια του τύπου: "Είμαστε περήφανοι για σένα", "Ωραία δουλειά"- αλλά μετά έχεις άλλους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργούν τα μέσα ενημέρωσης και λένε: "Γιατί ήσουν εκεί;". Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η θέση ήταν κρατημένη για εμάς. Η ασφάλεια ήταν εκεί. Δεν ξέρω γιατί δεν έδιναν τόσο μεγάλη προσοχή όσο εμείς, αλλά προφανώς μόλις με είδαν τον σπρώχνω, τότε τον άρπαξαν».

Ερωτώμενη για το αν της έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο η δημοσιογράφος απάντησε: «Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη όταν εργαζόμουν στο Σαν Ντιέγκο. Δεν νομίζω ότι το έκανε επίτηδες... ίσως το έκανε, αλλά ήταν ένας άνδρας που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του, και αντί να πάει γύρω μου ή πίσω μου, ήρθε ακριβώς μπροστά μου, μπροστά από την κάμερά μου, και παραλίγο να σκοντάψω. Έτσι, αυτή ήταν η μία και μοναδική φορά που μου συνέβη κάτι παρόμοιο. Αλλά τίποτα τόσο τρελό όσο χθες το βράδυ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News