Από το Instagram κούκλα και από κοντά...πανούκλα χωρίς Photoshop! Κράξιμο σε εστεμμένη στην Ρωσία

Life
Από το Instagram κούκλα και από κοντά...πανούκλα χωρίς Photoshop! Κράξιμο σε εστεμμένη στην Ρωσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στα social media «Αν αυτή είναι η πιο όμορφη, είναι τρομακτικό να φανταστείς πώς μοιάζουν οι άσχημες»

Στην πρωτεύουσα της τρομοκρατικής Ρωσίας επιλέχθηκε η Μις παντρεμένη «καλλονή» όλης της χώρας. Τον τίτλο «Mrs. Russia - 2023» κέρδισε το μοντέλο και τραγουδίστρια Ναταλία Όσκαρ, οι φωτογραφίες της οποίας χωρίς Photoshop συγκλόνισαν ακόμη και τους Ρώσους.

Η σταρ κυνηγιέται ενεργά σε προπαγάνδα και στο Twitter, κατηγορώντας την ότι αγόρασε τη νίκη. Οι Ουκρανοί μόνο χλευάζουν, συγκρίνοντας την «ομορφιά» του νικητή με το πραγματικό πρόσωπο του τρομοκρατικού κράτους (για να δείτε τη φωτογραφία, κάντε κύλιση στο τέλος της σελίδας).

Η Όσκαρ ήταν ένας από τις 83 κοπέλες που διεκδικούσαν το στέμμα. Γεννήθηκε στην Άπω Ανατολή, αλλά ήρθε για να αποκτήσει τη δημοτικότητά της στη Μόσχα...και τα κατάφερε! Τραγούδησε το τραγούδι της «I'm Your Mrs. Russia» στον τελικό, κάτι που τροφοδότησε μόνο τις φήμες ότι η νίκη χρηματοδοτήθηκε.

Το μίσος μεταξύ των Ρώσων ξεκίνησε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του νικητή από τον διαγωνισμό. Χωρίς photoshop και φίλτρα, φαινόταν μη ελκυστική στους θεατές.

Στις φωτογραφίες του Instagram, το μοντέλο φαίνεται εντελώς διαφορετικό από ό,τι αυτοπροσώπως, κάτι που παρατηρείται στο δίκτυο.

«Τι είναι η Μις Ρωσία, τι κυρία», «Αν αυτή είναι η πιο όμορφη, είναι τρομακτικό να φανταστείς πώς μοιάζουν οι άσχημες», «Κυρία Ρωσία του κόσμου - τι τίτλος είναι αυτός και πού είναι οι ψυχίατροι τέλος πάντων; Και η εμφάνιση μιας ταινίας τρόμου", "Τι τέρας! Αναρωτιέμαι με ποιες παραμέτρους επιλέγουν τις ομορφιές", "Η ομορφιά, φυσικά, μια πολύ υποκειμενική έννοια, αλλά όχι τόσο" - εξέφρασαν οι χρήστες του δικτύου.

«Τι είναι η Μις Ρωσία;;; Τικυρία», «Αν αυτή είναι η πιο όμορφη, είναι τρομακτικό να φανταστείς πώς μοιάζουν οι άσχημες», «Κυρία Ρωσία του κόσμου - τι τίτλος είναι αυτός και που είναι οι ψυχίατροι τέλος πάντων; Και η εμφάνιση μιας ταινίας τρόμου», «Τι τέρας! Αναρωτιέμαι με ποιες παραμέτρους επιλέγουν τις ομορφιές», «Η ομορφιά, φυσικά, μια πολύ υποκειμενική έννοια, αλλά όχι τόσο» - εξέφρασαν οι χρήστες του δικτύου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News