Σακίρα: Γιατί επέστρεψε με τους γιους της στη Βαρκελώνη

Life
Σακίρα: Γιατί επέστρεψε με τους γιους της στη Βαρκελώνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάσημη τραγουδίστρια πέταξε στη Βαρκελώνη για να παραδώσει προσωπικά στον Πικέ τα παιδιά, τα οποία θα παραμείνουν με τον πατέρα τους τουλάχιστον μέχρι τις 19 Ιουνίου

Με το τέλος της σχολικής χρονιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα παιδιά της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ Mίλαν και Σάσα, θα περάσουν μερικές εβδομάδες στο πατρικό τους σπίτι στη Βαρκελώνη. Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα ήταν εκείνος που θα ταξίδευε στο Μαϊάμι για να πάρει τα παιδιά του, όπως φαίνεται υπήρξε αλλαγή σχεδίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Vangardia, το Σάββατο 3 Ιουνίου, η διάσημη τραγουδίστρια πέταξε στη Βαρκελώνη για να παραδώσει προσωπικά στον Πικέ τα παιδιά, τα οποία θα παραμείνουν με τον πατέρα τους τουλάχιστον μέχρι τις 19 Ιουνίου. «Αυτό είναι δύο ημέρες μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία για να αντισταθμιστεί η καθυστέρηση των 48 ωρών», εξηγεί το ισπανικό μέσο ενημέρωσης.

Υπήρξαν πολλές εικασίες αυτή την εβδομάδα για το μέρος όπου θα συναντούσε ο πρόεδρος της εταιρείας Kosmos τα παιδιά του και μάλιστα ειπώθηκε ότι θα τα έβλεπε στην Κολομβία. Αυτή η θεωρία αναπτύχθηκε όταν ο Πικέ και η Κλάρα Κία εντοπίστηκαν να βγαίνουν από το κτήριο όπου βρίσκεται το προξενείο της Κολομβίας στη Βαρκελώνη.

Επιπλέον, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σακίρα ταξίδεψε με τα παιδιά της στην πατρίδα της Barranquilla για να δει τους γονείς της, Ουίλιαμ Μεμπάρακ και Nίντια Ριπόλ κάτι που έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ο πρώην σύντροφός της θα μπορούσε να είναι εκεί για τα παιδιά της, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Ωστόσο, αυτές οι αμφιβολίες διαλύθηκαν και τώρα είναι γνωστό ότι η ίδια η Κολομβιανή σταρ επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο με το Μίλαν και το Σάσα για να επιστρέψει στην ισπανική πόλη που ήταν το σπίτι της τα τελευταία χρόνια και από την οποία έφυγε πικραμένη πριν από δύο μήνες.

Το συμφωνητικό επιμέλειας που έκανε το πρώην ζευγάρι ορίζει οτι η Σακίρα δικαιούται 20 ημέρες το μήνα με τα παιδιά και ο Πικέ 10. Όταν τα παιδιά είναι σε διακοπές, η κατάσταση αλλάζει εντελώς, επειδή το 30% του χρόνου τους αντιστοιχεί στην τραγουδίστρια και το 70% στον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τη Nacional.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News