"Άνοιξα λογαριασμό στο Onlyfans για το ανάπηρο παιδί μου" - Η 70χρονη σε ένα μήνα έβγαλε 34.000 ευρώ

Life
"Άνοιξα λογαριασμό στο Onlyfans για το ανάπηρο παιδί μου" - Η 70χρονη σε ένα μήνα έβγαλε 34.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και τονίζει: «είμαι περήφανη για την επιτυχία μου. Νιώθω ότι επιτέλους ότι βρήκα αυτό στο οποίο είμαι καλή»

Viral έχει γίνει τους τελευταίους μήνες μια 70χρονη γυναίκα, η οποία άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans και μέσα σε ένα μήνα έβγαλε 34.000 ευρώ!

Η εν λόγω γυναίκα δεν αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στην εν λόγω σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου για να πλουτήσει, αλλά προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα ώστε να βοηθήσει τον 35χρονο γιο της, ο οποίος είναι ανάπηρος.

Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, η Michelle Hardenbrook κερδίζει χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, μόνο και μόνο για να γδύνεται για αρκετά νεότερους άντρες, ενώ αυτοαποκαλείται «GILF των ονείρων σου».

«Αισθάνομαι μια μεγάλη αίσθηση ολοκλήρωσης, αλλά το λυπηρό μέρος για μένα είναι ότι δεν μπορώ να πω σε ανθρώπους που γνωρίζω και αγαπώ για την επιτυχία μου, επειδή θα την αποδοκίμαζαν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς εργαζόταν ως γραμματέας στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με μισθό περίπου 6,50 ευρώ την ώρα. Σε ηλικία 56 ετών έχασε την δουλειά της όμως κι έκτοτε στράφηκε στο ερωτικό μασάζ.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα συνέχισαν να είναι δύσκολα, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα οικογενειακά ζητήματα.

Η κόρη της σταμάτησε να της μιλάει και δεν έχουν επικοινωνήσει εδώ και 20 χρόνια, ενώ την κατηγορεί πως έχει καταστρέψει την ζωή της. Ταυτόχρονα, ο γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι ανάπηρος χρειάζονταν αρκετή υποστήριξη.

Πώς στράφηκε στο OnlyFans

Έτσι, τον Ιανουάριο του 2020 αποφάσισε να ασχοληθεί με την δημιουργία περιεχομένου για ενήλικες και από τότε υποστηρίζει ότι άλλαξε η ζωή της προς το καλύτερο. Πλέον, έχει μια μεγάλη οικονομική άνεση, ενώ έχει γνωρίσει και έναν σύντροφο, όπου σκοπεύει σύντομα να μετακομίσει για να μείνει μαζί του.

«Είμαι παράξενη και το ξέρω. Δεν υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες άνω των 60 ετών που κάνουν αυτό το είδος δουλειάς» αναφέρει και προσθέτει πως «είμαι περήφανη για την επιτυχία μου. Νιώθω ότι επιτέλους ότι βρήκα αυτό στο οποίο είμαι καλή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News