Αλέξανδρος Αντωνελάκης: Έχασε το τρόπαιο αλλά κέρδισε την καρδιά της Στέλλας (vid)

Life
Αλέξανδρος Αντωνελάκης: Έχασε το τρόπαιο αλλά κέρδισε την καρδιά της Στέλλας (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζευγάρι με τη Στέλλα μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

Κέρδισε την αγάπη της συμπαίκτριας του Στέλλας Κατσέ με την οποία έγινε ζευγάρι, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, που δεν κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Masterchef και να διεκδικήσει την πρωτιά αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000. 

Η Στέλλα για χάρη του Αλέξανδρου μετακόμισε από την Αθήνα που έμενε στην Κρήτη και ζουν πλέον μαζί.

Η εκπομπή Masterchef οδεύει προς την ολοκλήρωσή του μετά την οριστικοποίηση των φιναλίστ, που είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας.

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του στην εκπομπή Breakfast@star όπου μίλησε μέσω Skype.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-ct0azkvy8c69

Μπορεί στην αρχή να εμφανίστηκε μόνος του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά όταν Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου τον ρώτησαν για τον αν επικοινώνησε με τη Στέλλα, εκείνη έκανε την εμφάνισή της μπροστά στην κάμερα.

«Είμαστε ζευγάρι από το σπίτι. Δεν φαινόταν βέβαια, ήμασταν διακριτικοί», είπε ο Αλέξανδρος, με τη Στέλλα να συμπληρώνει: «Έφυγα από την Αθήνα. Είμαστε ζευγάρι επίσημα. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έμενα στην Αθήνα και τώρα για χάρη του Αλέξανδρου είμαι στα Χανιά».

Να θυμίσουμε πως η Στέλλα Κατσέ όταν είχε αποχωρήσει από το MasterChef είχε πει στο Breakfast@star: «Είχα έρθει πάρα πολύ κοντά. Από την αρχή δεθήκαμε, από την οντισιόν. Σαν χαρακτήρες είμαστε πολύ έντονοι κι οι δύο. Φυσικά, περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και περιμένω να εξελιχθεί όλο, όπως το έχω φανταστεί. Να βγει πολύ όμορφα…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News