Πάνος Μουζουράκης: Η σπόντα στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στον γάμο του - Όλα όσα έγιναν (vid)

Life
Πάνος Μουζουράκης: Η σπόντα στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στον γάμο του - Όλα όσα έγιναν (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κι αν ο Πάνος Μουζουράκης λίγες ημέρες πριν από τον γάμο του ανέβασε βίντεο και ζητούσε από τους δημοσιογράφους να μην παρευρεθούν στον γάμο του, πολλά τηλεοπτικά συνεργεία έδωσαν τελικά το «παρών»

Παντρεύτηκε ο Πάνος Μουζουράκης την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριλού Κοζάρη. Οι καλεσμένοι, η λαμπερή τελετή και οι σπόντες στους δημοσιογράφους.

Τι κι αν ο Πάνος Μουζουράκης λίγες ημέρες πριν από τον γάμο του ανέβασε βίντεο και ζητούσε από τους δημοσιογράφους να μην παρευρεθούν στον γάμο του, πολλά τηλεοπτικά συνεργεία έδωσαν τελικά το «παρών» και κάλυψαν την ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Το μυστήριο έγινε στο γραφικό εκκλησάκι, στους Άγιους Αποστόλους στην Αίγινα και ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε έναν αριστοκρατικό πύργο, στο κτήμα Σαλιαρέλη, το οποίο έχει αφήσει εποχή στο νησί, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Κατά την έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία και την είσοδό του στο ρετρό αυτοκίνητο, ο Πάνος Μουζουράκης δεν παρέλειψε να ρίξει σπόντα σε σχέση με όσα είχε αναφέρει στο ποίημα του.

«Ο κύριος συνεννοήθηκε και τα πήρε από τα κανάλια για να μας αφήσει λίγο παραπάνω… Να είστε καλά, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Από ποίηση δεν έχετε ακόμα… Καταλάβατε. Να είστε καλά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σας άρεσε το ποίημα; Με την αγάπη σας. Γεια σου κόσμε» ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης.

Οι γονείς της Μαριλού Κοζάρη μετά το μυστήριο μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και δέχτηκαν τις ευχές των δημοσιογράφων.

«Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και στα δικά σας. Συγκινήθηκα λίγο», είπε ο πατέρας της νύφης και η μητέρα της είπε: «Ευχαριστώ παιδιά και στα δικά σας οι ελεύθεροι. Συγκινήθηκα πολύ. Ο καλύτερος γαμπρός είναι ο Πάνος».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News