«Kandahar: Σημείο διαφυγής»: Απόλαυσαν την avant premiere από την Odeon οι τηλεθεατές της “ΚΡΗΤΗ TV” (pics)

Life
«Kandahar: Σημείο διαφυγής»: Απόλαυσαν την avant premiere από την Odeon οι τηλεθεατές της “ΚΡΗΤΗ TV” (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται χθες Πέμπτη στους κινηματογράφους

Άλλη μια πετυχημένη προβολή… πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη (24/5) για τους τηλεθεατές και ακροατές του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ ΤV, που απόλαυσαν τη συγκλονιστική περιπέτεια με τίτλο «Kandahar: Σημείο διαφυγής» στον κινηματογράφο ODEON στο «ΤΑΛΩΣ PLAZA», στο Ηράκλειο.

Με χαμόγελο στα χείλη οι τηλεθεατές και αναγνώστες του Ομίλου, κρατώντας ποπ κορν στο χέρι, απόλαυσαν τη δίωρη ταινία, γεμάτη σασπένς και αγωνία…

Φεύγοντας, δεν παρέλειψαν να μας ευχαριστήσουν για τη δωρεάν αποκλειστική προβολή που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν...  

Να σημειωθεί ότι η ταινία έκανε επίσημη πρεμιέρα χθες Πέμπτη 25/5 στους κινηματογράφους, ενώ οι 55 τυχεροί που έλαβαν προσκλήσεις από τα μέσα του Ομίλου την είδαν μία μέρα νωρίτερα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Όταν η ταυτότητα ενός πράκτορα της CIA αποκαλύπτεται μαζί με την μυστική του αποστολή, θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να δραπετεύσει προτού τον εντοπίσουν οι ειδικές δυνάμεις του Αφγανιστάν.

Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του διερμηνέα του, ο οποίος μπορεί να έχασε τον γιο του από τους Ταλιμπάν, αλλά κατηγορεί τις δυτικές δυνάμεις για τη συνέχιση του αιματοκυλίσματος.

Από τον σκηνοθέτη των «Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε» και «Greenland» και με πρωταγωνιστή τον Τζέραρντ Μπάτλερ.

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο

Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Νέιβιντ Νέγκαμπαν, Αλί Φαζάλ, ΜπαχαντόρΦολάντι, Τράβις Φίμελ, ΝίναΤουσάντ-Γουάιτ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News