Αγνώριστος ως "Ερρίκος Η" στην νέα του ταινία "Firebrand" ο ηθοποιός Jude Law

Life
Αγνώριστος ως "Ερρίκος Η" στην νέα του ταινία "Firebrand" ο ηθοποιός Jude Law

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι τόσο διαφορετικός που ακόμη και οι άνθρωποι του συνεργίου στο πλατό δεν τον αναγνώρισαν.

 Αγνώριστος για χάρη του καινούργιου του ρόλου ως Ερρίκος Η’ στο επερχόμενο δράμα εποχής Firebrand, εμφανίστηκε ο διάσημος ηθοποιός  Jude Law 

Μάλιστα είναι τόσο διαφορετικός που ακόμη και οι άνθρωποι του συνεργίου στο πλατό δεν τον αναγνώρισαν. Ο σταρ μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά για να υποδυθεί τον μονάρχη της δυναστείας των Τυδώρ στις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Στην πρώτη εικόνα που τον απεικονίζει ως Ερρίκο στην ταινία, με συμπρωταγωνίστρια την Alicia Vikander ως την έκτη και τελευταία σύζυγό του Katherine Parr, ο Law φαίνεται με γκρίζα μαλλιά και γενειάδα ενώ φορά καπέλο του 16ου αιώνα.

Λέγεται πως δημιουργήθηκε ένα πραγματικά δύσοσμο άρωμα για τον Jude Law ώστε να μυρίζει ακόμη και σαν τον Ερρίκο Η’ στην ταινία και να μυρίζει ακόμη σαν αυτόν. “Είναι ένας συνδυασμός αίματος, περιττωμάτων και ιδρώτα” “Όταν ο Jude μπήκε στο πλατό, ήταν απλά φρικτός“, είπαν οι συνεργάτες του στην ταινία.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Φεστιβάλ Καννών, Jude μίλησε για τα όσα έκανε προκειμένου να γίνει ο βασιλιάς Ερρίκος Η’ και σχετικά με το άρωμα είπε ότι αυτό φτιάχτηκε ειδικά από έναν Βρετανό αρωματοποιό

“Σκέφτηκα ότι θα είχε μεγάλη απήχηση αν μύριζα απαίσια”, αστειεύτηκε. “Επειδή μπορούσες να μυρίσεις (τον πραγματικό) Ερρίκο τρία δωμάτια μακριά.”

Η Alicia Vikander πρόσθεσε ότι “κάθε κάμεραμαν πεταγόταν μακριά. Jude, ήσουν πραγματικά υπέροχα τρομακτικός”!

https://twitter.com/JustJared/status/1660713396373782529

Συζητώντας για τη μεταμόρφωσή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Firebrand τη Δευτέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, ο ηθοποιός εξήγησε ότι η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή του επιτεύχθηκε με τη χρήση ελάχιστων προσθετικών υλικών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν ο κόσμος δυσκολεύτηκε να τον αναγνωρίσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Law δήλωσε: Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία να δουλέψουμε με τον Michael O’Connor στα κοστούμια και την Jenny Shircore στα μαλλιά και το μακιγιάζ για να προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι αυθεντικό για τον Ερρίκο χωρίς προσθετικά.”

Ωστόσο, η παραγωγός της ταινίας, Gabrielle Tana, παρενέβη για να εξηγήσει ότι ο κόσμος όντως δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τον 50χρονο σταρ. “Υπήρχαν άνθρωποι που επισκέφθηκαν το πλατό και δεν τον αναγνώρισαν”, παρενέβη η Tana.

Ο Law απάντησε: “Δεν μου μίλησαν!“

Αναφερόμενος στις έντεχνες μικρές αλλαγές που έγιναν στην εμφάνισή του, πρόσθεσε: “Υπάρχουν πάρα πολλά που μπορείς να κάνεις αλλάζοντας τα μαλλιά, αφήνοντας γένια, δόντια και όλα τα είδη που έχουν επίδραση στο πώς φαίνεσαι πολύ, πολύ διακριτικά – όχι θρασύτατες αλλαγές [που] μπορούν να διακριθούν στην ταινία. Θέλαμε μια ευελιξία με την οποία να μπορώ πραγματικά να προσφέρω μια ερμηνεία παρά να ζω μέσα σε καουτσούκ και να φοράω μια μάσκα.”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News