Jeff Bezos - Amazon: Με διαμάντι 20 καρατίων αρραβωνιάστηκε την σύντροφό του Lauren Sanchez

Life
Jeff Bezos - Amazon: Με διαμάντι 20 καρατίων αρραβωνιάστηκε την σύντροφό του Lauren Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 59χρονος Μπέζος έκανε πρόταση γάμου στον 53χρονο Σάντσες καθώς έπλεαν στη Μεσόγειο με το νέο του γιοτ 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ιδρυτής της Amazon και δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος Τζεφ Μπέζος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του Λόρεν Σάντσες και τώρα αρραβωνιάστηκε, ανέφεραν πολλά μέσα ενημέρωσης την Τρίτη.

Ο Sanchez, πρώην δημοσιογράφος, και ο Bezos εντοπίστηκαν για τελευταία φορά στη Γαλλία για το φεστιβάλ των Καννών, αλλά τότε δεν εντοπίστηκε κανένα δαχτυλίδι, σύμφωνα με μια αναφορά του Page Six.

Ωστόσο, το ίδιο ρεπορτάζ ισχυρίστηκε ότι ο 59χρονος Μπέζος έκανε πρόταση γάμου στον 53χρονο Σάντσες καθώς έπλεαν στη Μεσόγειο με το νέο του γιοτ 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επικαλούμενη έναν κοσμηματοπώλη, η έκθεση ισχυρίστηκε επίσης ότι το διαμάντι σε σχήμα καρδιάς στο δαχτυλίδι που χρησιμοποιείται στην πρόταση είναι 20 καρατίων.

Οι δυο τους αναφέρθηκαν ως ζευγάρι το 2019 μέσω μιας σχέσης, ενώ ο Μπέζος ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Μακένζι Σκοτ ​​και η Σάντσες ήταν με τον πρώην σύζυγό της, Πάτρικ Γουάιτσελ, επί 13 χρόνια.

Παλαιότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο ζευγάρια ήταν φίλοι και συναντιόντουσαν συχνά. Ο Σάντσεθ χώρισε με τον Γουάιτσελ μετά από αναφορές για την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων για οικεία μηνύματα μεταξύ των δύο, έγιναν είδηση.

Ο Μπέζος έχει τέσσερα παιδιά με την πρώτη του σύζυγο ενώ ο Σάντσες έχει τρία παιδιά, δύο με τον Γουάιτσελ και ένα με τον πρώην σταρ του NFL, Τόνι Γκονζάλες.

Ο Μακένζι έλαβε διακανονισμό 35,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, περισσότερα από τα μισά από τα οποία προορίζονταν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Παντρεύτηκε ξανά έναν δάσκαλο και χώρισε το 2022.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News