Φαίη Σκορδά: Κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα περάσω στη βραδινή ζώνη (vid)

Life
Φαίη Σκορδά: Κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα περάσω στη βραδινή ζώνη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαι εργαζόμενη, ακούω κι από εκεί και πέρα παίρνω τις αποφάσεις μου» δήλωσε η παρουσιάστρια

Η Φαίη Σκορδά λίγο μετά το πέρας της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ παραχώρησε δηλώσεις στο «Open Weekend». Η παρουσιάστρια μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς και την επιθυμία της για βραδινή εκπομπή.

«Μία σεζόν δημιουργική, μία νέα αρχή. Τα τελευταία χρόνια η επικαιρότητα είναι πολύ δύσκολη για όλους μας. Έχει να κάνει για αυτό που ζούμε σαν κοινωνία. Η μία άσχημη είδηση μετά την άλλη. Τώρα, συζητιούνται περισσότερο και βγαίνουν προς τα έξω; Θα ήθελα να μην υπήρχαν όλες αυτές οι ειδήσεις, αλλά όταν έρχονται μπροστά σου; Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι κουβέντες. Προφανώς επειδή είναι αυτή η περίοδος με τις εκλογές. Φαντάζομαι ότι σύντομα θα ξεκινήσουν», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στη βραδινή ζώνη, η παρουσιάστρια απάντησε: «Οι κουβέντες για βραδινό ξεκίνησαν με το "The Voice", που ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα κάτι αντίστοιχο. Η αλήθεια είναι ότι, ενώ στην αρχή ήμουν αρνητική το ευχαριστήθηκα και μου άφησε ωραία γεύση. Τα προηγούμενα χρόνια δεν το έκανα γιατί έπρεπε να γίνει συνδυαστικά. Δεν είναι εύκολο κι απλό. Δεν θα το έκανα συνδυαστικά αλλά ή το ένα ή το άλλο. Κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα περάσω στην βραδινή ζώνη. Όχι ακόμα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με έχουν ρωτήσει άπειρες φορές, έχω διαβάσει τηλεοπτικά ρεπορτάζ χωρίς να τα αμφισβητώ. Σε εμένα δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν λέω όχι. Είμαι εργαζόμενη, ακούω κι από εκεί και πέρα παίρνω τις αποφάσεις μου».

Τέλος, ως προς τα νούμερα τηλεθέασης η Φαίη Σκορδά είπε: «Πάντα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Πάντα έχω την ίδια αντιμετώπιση. Και στο 50% ήμουν αγχώδης και τώρα. Κάποιες ημέρες είναι καλύτερες και κάποιες όχι. Το χτίζουμε, είναι μια νέα αρχή στον ΣΚΑΙ. Την πιστεύω κι εγώ κι οι συνεργάτες μου και το κανάλι και θα έρθουν και τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News