Στηβ Κακέτσης: Η ανάρτηση της Άντζελας Δημητρίου μετά τον θάνατό του - «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη!»

Life
Στηβ Κακέτσης: Η ανάρτηση της Άντζελας Δημητρίου μετά τον θάνατό του - «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παρελθόν, ο Στηβ Κακέτσης και η Άντζελα Δημητρίου διατηρούσαν για πολλά χρόνια σχέση

Ανάρτηση στα social media έκανε η Άντζελα Δημητρίου, μετά τον θάνατο του Στηβ Κακέτση, για να τον αποχαιρετήσει.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, που είχε ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης και τη νυχτερινή διασκέδαση, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 18 Μαΐου. Η υγεία του είχε επιδεινωθεί σοβαρά, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάρτιο.

Στο παρελθόν, εκείνος και η Άντζελα Δημητρίου διατηρούσαν για πολλά χρόνια σχέση. Αφού λοιπόν, έγινε γνωστό πως ο Στηβ Κακέτσης δεν είναι πια στη ζωή, η τραγουδίστρια έκανε μια δημοσίευση στα social media για να τον αποχαιρετήσει.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα κολάζ με κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτό έγραψε: «Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα ..." 🙏🏻 Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότερα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!! 💔».

Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του, και η κόρη της Άντζελας Δημήτριου, Όλγα Κιουρτσάκη, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση. Όπως έγραψε στο Facebook: «Έφυγε από τη ζωή ο μόνος "αληθινός" πατέρας που γνώρισα!!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News