Συνελήφθη η κόρη του Μικ Τζάγκερ στην Ίμπιζα

Life
Συνελήφθη η κόρη του Μικ Τζάγκερ στην Ίμπιζα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κόρη του Μικ Τζάγκερ βγήκε από το εστιατόριο, βρίζοντας την αστυνομία και επιτέθηκε στα όργανα της τάξης εξίσου

Η Τζέιντ Τζάγκερ, η οποία είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων, σύμφωνα με την “Mirror” φαίνεται πως γευμάτιζε σ’ ένα εστιατόριο, όταν ξεκίνησε να ενεργεί με “επιθετικό και βίαιο” τρόπο. Έπειτα από λογομαχία με το προσωπικό του εστιατορίου, ένας από τους φίλους της Τζέιντ άρχισε να φωνάζει και να απειλεί άλλους πελάτες που έτρωγαν μέσα στο χώρο.

Μία καλά επιβεβαιωμένη πηγή του μέσου δήλωσε πως: «Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα χθες το βράδυ, έναν άνδρα και μια γυναίκα, στην Ίμπιζα. Γύρω στις 9 το βράδυ υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας ως αποτέλεσμα κλήσης από εστιατόριο για έναν άνδρα που έλεγαν ότι συμπεριφερόταν βίαια σε πελάτες και εργαζόμενους. Ο άνδρας είχε φύγει όταν έφτασε η αστυνομία».

Συνεχίζοντας, η πηγή ανέφερε πως όταν έφθασε η αστυνομία στον χώρο, οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν την επιθετική συμπεριφορά του άνδρα, λέγοντας πως όταν αρνήθηκαν να του σερβίρουν άλλα ποτά, αυτός έφυγε.

«Ένας άγνωστος πλησίασε τότε τα περιπολικά της αστυνομίας, που βρίσκονταν έξω από το εστιατόριο και τους είπε ότι υπήρχε ένας άνδρας που απειλούσε περαστικούς. Όταν οι αξιωματικοί τον πλησίασαν, άρχισε να τους προσβάλλει στα αγγλικά με αυξανόμενη επιθετικότητα, αρνούμενος να πει ποιος είναι και ήταν πολύ εχθρικός» συμπλήρωσε η πηγή. Δηλώνοντας πως παρ’ ότι οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, εκείνος τους επιτέθηκε.

Τότε ήταν που η κόρη του Μικ Τζάγκερ βγήκε από το εστιατόριο, βρίζοντας την αστυνομία και επιτέθηκε στα όργανα της τάξης εξίσου. Στο περιστατικό μπλέχθηκαν και υγειονομικοί, οι οποίοι ήρθαν με ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβουν τον άνδρα και δέχθηκαν και αυτοί επίθεση.

Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο και τέθηκαν υπό κράτηση, περιμένοντας να εμφανιστούν στο δικαστήριο, για ν’ απολογηθούν για τις πράξεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News