Dolly Parton: Η μεγάλη κυρία της country μουσικής επανέρχεται με το νέο της άλμπουμ “Rockstar” (vid)

Life
Dolly Parton: Η μεγάλη κυρία της country μουσικής επανέρχεται με το νέο της άλμπουμ “Rockstar” (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για το “World on Fire”, το οποίο το έγραψε η ίδια και όπως δήλωσε στο δίκτυο NBC “αναφέρεται στην απληστία των πολιτικών, νεώτερων και παλαιότερων”

Η Dolly Parton, η μεγάλη κυρία της country μουσικής, επανέρχεται στην δισκογραφία με το νέο της αλμπουμ που φέρει τον τίτλο“Rockstar” και πρόκειται να κυκλοφορήσει διεθνώς στις 17 Νοεμβρίου.

Ήδη όμως παρουσίασε ένα νέο τραγούδι, που θα συμπεριλαμβάνεται στον νέο μεγάλο της δίσκο. Πρόκειται για το “World on Fire”, το οποίο το έγραψε η ίδια και όπως δήλωσε στο δίκτυο NBC “αναφέρεται στην απληστία των πολιτικών, νεώτερων και παλαιότερων”.

Στο αναμενόμενο άλμπουμ “Rockstar” η Dolly Parton θα συμπεριλάβει μία νέα ηχογράφηση του “Let It Be” των Beatles, σε συνεργασία με τους Paul McCartney, Ringo Starr, Peter Frampton και Mick Fleetwood.

Άλλες συνεργασίες με τους: Sting, Elton John, Joan Jett, Stevie Nicks, Steven Tyler, Cher και Pink! Θα υπάρχουν μέσα 30 τραγούδια, εκ των οποίων τα 9 θα είναι καινούργια και τα 21 θα είναι νέες διασκευές σε κλασικά κομμάτια των Prince, Rolling Stones, Led Zeppelin και Lynyrd Skynyrd. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε σετ των 4 LP και σε διπλό CD.

To “World on Fire” το παρουσίασε πρόσφατα η Dolly Parton στην 58η τελετή των βραβείων της country μουσικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News