Τζένη Μελιτά: Επέστρεψε με κορωνοϊό από τη Eurovision - Τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος (vid)

Life
Τζένη Μελιτά: Επέστρεψε με κορωνοϊό από τη Eurovision - Τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζένη Μελιτά βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό αμέσως μετά την επιστροφή της από το Λίβερπουλ και την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού

Λίγες μόλις μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από την παρουσίαση της Eurovision, όπου μαζί με τη Μαρία Κοζάκου εκφώνησαν τους ημιτελικούς και τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού στο Λίβερπουλ, η Τζένη Μελιτά βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Έτσι παραμένει εκτός της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», μένοντας στο σπίτι της. Τον λόγο της απουσίας της από τη σημερινή εκπομπή εξήγησε ο συμπαρουσιαστής της Φώτης Σεργουλόπουλος μόλις βγήκε μόνος του στο πλατό στην έναρξη.

Όπως είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η συμπαρουσιάστριά του έχει κορωνοϊό και γι’ αυτόν τον λόγο θα μείνει στο σπίτι της για τα επόμενα 24ωρα.

«Καλησπέρα σας. Ωραίο αυτό τώρα. Ήρθε πάλι ο μαγκούφης. Τι να κάνω, παιδί μου, τώρα; Κοιτάξτε να δείτε. Η Τζένη έκανε τις ρομπίτσες της, έφυγε κι έχει Covid, το οποίο έφερε. Οπότε την έχουμε στο σπίτι της να ησυχάσει. Έκτακτα, δεν θα πεις τίποτα φίλε μου!» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News