Γιάννης Βογιατζής: Θρίλερ με την κηδεία του - Θα αποτεφρωθεί τελικά ο καλλιτέχνης; (vid)

Life
Γιάννης Βογιατζής: Θρίλερ με την κηδεία του - Θα αποτεφρωθεί τελικά ο καλλιτέχνης; (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά του Γιάννη Βογιατζή συγκλίνουν με την επιθυμία της δεύτερης συζύγου του

Αναβρασμός επικράτησε μετά τον θάνατο του μεγάλου Γιάννη Βογιατζή σε ό,τι αφορά τα της κηδείας του. Ο γιος του μεγάλου καλλιτέχνη, Βασίλης Βογιατζής, ξεκαθάρισε πως η σορός του πατέρα του δε θα αποτεφρωθεί, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό ως τελευταία επιθυμία του εκλιπόντος, αλλά τελικά θα ταφεί.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας για την κηδεία του, αποκάλυψε ότι παρά την τελευταία επιθυμία του αείμνηστου Γιάννη Βογιατζή να αποτεφρωθεί, τελικά αποφασίστηκε να κηδευτεί.

Τα παιδιά του Γιάννη Βογιατζή συγκλίνουν με την επιθυμία της δεύτερης συζύγου του για την τέλεση ταφής, αλλάζοντας την αρχική απόφαση να αποτεφρωθεί η σορός του.

«Έγινε παρεξήγηση»

«Η κηδεία του πατέρα μου θα γίνει 19 του μηνός στη 1 το μεσημέρι, στην Κερατέα. Θα ακολουθήσει λειτουργία στην πλατεία της Κερατέας, στον Άγιο Δημήτριο στην εκκλησία. Και μετά θα πάμε στο νεκροταφείο της Κερατέας να τον θάψουμε και όχι να τον κάψουμε, όπως έγινε παρεξήγηση.

Βέβαια φταίω κι εγώ λίγο για αυτό. Φταίμε κι εμείς αλλά προέκυψε κι έτσι είναι επιθυμία της γυναίκας του να γίνει θρησκευτική τελετή», ανέφερε ο Βασίλης Βογιατζής στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα. 

//--> //-->

«Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε»

Ήταν το πρωί της Δευτέρας που η είδηση θανάτου του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή βύθισε στη θλίψη τους οικείους του και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή στα 89 του χρόνια μετά από μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ο γιος του Βασίλης μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον αείμνηστο πατέρα του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Αισθάνομαι λύπη που έχασα τον πατέρα μου, περηφάνεια. Έχει αφήσει κάποια ιστορία πίσω του. Τα τραγούδια του, τις ταινίες του» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Βογιατζής.

«Οι τελευταίες μου στιγμές μαζί του ήταν πάρα πολύ ωραίες. Συζητήσαμε πολλά πράγματα, τα οποία δεν τα είχαμε συζητήσει τόσα χρόνια, μου άνοιξε την ψυχή του και εγώ τη δική μου. Του είπα όσα ήθελα να του πω.

Συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους να μιλάνε στους γονείς τους και να τα λένε όλα. Γιατί μπορεί κάποια στιγμή να μην προλάβουν. Τώρα είμαι ελεύθερος. Μου ζήτησε συγγνώμη σε ό,τι είχε κάνει λάθος και του ζήτησα και εγώ. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε», συμπλήρωσε ο Βασίλης Βογιατζής.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, ο Βασίλης Βογιατζής δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του. «“Δεν φανταζόμουν ότι είσαι… είσαι ο καλός σαμαρείτης. Προσπαθώ να είμαι καλός γιατί εσύ μας το δίδαξες” του είπα. Όταν ο πατέρας μου μου είπε ότι είναι περήφανος για εμένα, ένιωσα πάρα πολύ ωραία. Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του μου έδωσε την ευχή του. Μου είπε να προσέχω τον εαυτό μου, τον αδελφό μου και τη γυναίκα του», συμπλήρωσε συγκινημένος ο γιος του Γιάννη Βογιατζή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News