default-image

Είναι ζευγάρι η Madonna και ο Maluma; - Οι αγκαλιές, τα χάδια και η οικειότητα που βάζει «φωτιά» στις φήμες

Life
Είναι ζευγάρι η Madonna και ο Maluma; - Οι αγκαλιές, τα χάδια και η οικειότητα που βάζει «φωτιά» στις φήμες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναμφισβήτητη χημεία του ζευγαριού έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σχέσης τους

Πηγές από τα παρασκήνια αποκάλυψαν πρόσφατα, ότι η Madonna και ο τραγουδιστής Maluma «έχουν έρθει εξαιρετικά κοντά» κατά τη διάρκεια των προβών για την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της «βασίλισσας της ποπ».

Η σχέση του διδύμου έχει προκαλέσει κουτσομπολιά μεταξύ των χορευτών, οι οποίοι έχουν παρατηρήσει τις «άνετες και πολύ χαδιάρικες» επαφές τους.

Η 64χρονη Madonna και ο 29χρονος Maluma, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί σε ένα τραγούδι στο παρελθόν, είναι φίλοι από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα MTV Video Music Awards το 2018. Ωστόσο, πηγές υποστηρίζουν ότι η χημεία τους έφτασε σε... νέα ύψη κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με μια πηγή από την περιοδεία, η Madonna και ο Maluma εθεάθησαν να είναι «άνετοι και πολύ αγκαλιασμένοι» προτρέποντας τους άλλους να τους δώσουν χώρο.

To Page Six αναφέρει πως η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των προβών και πέρασαν όλο το Σαββατοκύριακο μαζί στη Νέα Υόρκη, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες. Η αναμφισβήτητη χημεία του ζευγαριού έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σχέσης τους, σύμφωνα με το protothema.gr.

Ενώ η Madonna και ο Maluma έχουν μοιραστεί φευγαλέες στιγμές της φιλίας τους σε δημόσιες αναρτήσεις στο Instagram, μια πηγή ανέφερε πως η οικειότητα μεταξύ τους έχει φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο.

Πέρυσι, το δίδυμο τροφοδότησε περαιτέρω τις φήμες περί ρομάντζου όταν η σταρ συνόδευσε τον Maluma σε περιοδεία στο Μεντεγίν. Πέρασαν αρκετές ημέρες μαζί και η Madonna δημοσίευσε ακόμη και φωτογραφίες τους στα Instagram stories της. Όμως, η κατάσταση της σχέσης τους τότε, παρέμεινε ασαφής.

Πρόσφατα, ο Maluma ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να παρευρεθεί στο Met Gala και στη συνέχεια πέρασε χρόνο κάνοντας πρόβες και παρέα με τη Madonna.

Ο Maluma, γεννημένος ως Juan Luis Londono Arias, υιοθέτησε το καλλιτεχνικό του όνομα σε ηλικία 15 ετών. Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της Λατινικής Αμερικής, έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους και διαθέτει ένα τεράστιο κοινό στο Instagram που αριθμεί 63 εκατομμύρια, σε σύγκριση με τα 18,9 εκατομμύρια της Madonna.

Έχει πολλά επιτυχημένα singles στο Billboard Hot Latin Songs chart και έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Ricky Martin και ο The Weeknd. Επιπλέον, εμφανίστηκε σε μια ταινία μαζί με την Jennifer Lopez.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News